Αυτοδιοίκηση

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Στο 42,66% ο Μπακογιάννης στο 57% της ενσωμάτωσης στον Δήμο Αθηναίων

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Στο 42,66% ο Μπακογιάννης στο 57% της ενσωμάτωσης στον Δήμο Αθηναίων
Κερδίζει τη μάχη στον δήμο Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών, μεγάλο προβάδισμα έχει ο Κώστας Μπακογιάννης στο 57% της ενσωμάτωσης στον δήμο Αθηναίων, ο οποίος αφήνει πίσω του τους υπόλοιπους υποψήφιους που διεκδικούν τη δημαρχία. Τα ποσοστά, όπως διαμορφώνονται μέχρι στιγμής: Κώστας Μπακογιάννης 42,66%, Νάσος Ηλιόπουλος 16,88%, Παύλος Γερουλάνος 13,22% και Ηλίας Κασιδιάρης 10,45%.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης έκανε την πρώτες τους δηλώσεις μετά τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα στο δήμο Αθηναίων:

«Αισθάνομαι πραγματικά σοκ και δέος μπροστά σε αυτό το ποσοστό που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Έχω μία συγκίνηση και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα και ένα ευχαριστώ στους αντιπάλους μου γιατί επέδειξαν πολιτικό πολιτισμό. Κάθε ψήφος είναι εμπιστοσύνη και εντολή από τους πολίτες της Αθήνας. Αυτή η ψήφος ήταν το πρώτο ημίχρονο για μία πόλη που μας ενώνει όλους», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Γερουλάνος: Συγχαρητήρια σε Μπακογιάννη και Ηλιόπουλο

Ο Παύλος Γερουλάνος σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα στον δήμο Αθηναίων, σύμφωνα με το οποίο οι Κώστας Μπακογιάννης και Νάσος Ηλιόπουλος περνούν στον δεύτερο γύρο. «Θα είμαι παρών στο δήμο για να γίνουν πράξη αυτά που προσπαθήσαμε. Το αποτέλεσμα στον Δήμο δείχνει ξεκάθαρα πλειοψηφία των προοδευτικών δυνάμεων. Είμαι εδώ και θα είμαι εδώ. Μένουμε μαζί, προχωράμε, συνεχίζουμε», ανέφερε ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο Παύλος Γερουλάνος ευχαρίστησε τους πολίτες που τον εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και τους Κώστα Μπακογιάννη και Νάσο Ηλιόπουλο, που περνούν στο δεύτερο γύρο για τον δήμο της Αθήνας. Σε ερώτηση για το ποιον θα στηρίξει απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του. Ωστόσο δεσμεύθηκε πως ο ίδιος θα συνεργαστεί με τη νέα δημοτική αρχή. «Είμαι εδώ και θα είμαι εδώ» τόνισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments