Αυτοδιοίκηση

Εκλογές 2019: Φυσιολογική η ροή της εκλογικής διαδικασίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εκλογές 2019: Φυσιολογική η ροή της εκλογικής διαδικασίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Οι ψηφοφόροι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προσήλθαν στις κάλπες για τις εκλογές 2019 και κυρίως στο ξεκίνημα της διαδικασίας, το πρωί, παρουσιάστηκαν κάποια μικροπροβλήματα, τα οποία αντιμετωπίστηκαν στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων.

Φυσιολογική είναι η ροή της εκλογικής διαδικασίας για τις εκλογές 2019 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με την προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Οργάνωσης και Λειτουργίας της Περιφέρειας, Πόπη Μπαλλά.

Εκλογές 2019: Στο ξεκίνημα της διαδικασίας υπήρξαν μικροπροβλήματα

Όπως δήλωσε η κ. Μπαλλά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, κυρίως στο ξεκίνημα της διαδικασίας, το πρωί, παρουσιάστηκαν κάποια μικροπροβλήματα, τα οποία αντιμετωπίστηκαν στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων.

«Τα προβλήματα αυτά εστιάζονται στη μη προσέλευση μελών της εφορευτικής επιτροπής και την έλλειψη ψηφοδελτίων των μικρών συνδυασμών και κομμάτων, κυρίως για την Ευρωβουλή και για την Περιφέρεια, ειδικά σε έναν πολύ συγκεκριμένο συνδυασμό που είχε λίγα ψηφοδέλτια. Δυστυχώς, βλέποντας οι δικαστικοί αντιπρόσωποι τους συνδυασμούς με το μικρό πλήθος ζητούσαν συνέχεια ψηφοδέλτια», τόνισε η κ. Μπαλλά.

Σε κάθε περίπτωση, σημείωσε η προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Οργάνωσης και Λειτουργίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, «σε αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία και την ένταση είναι πολύ λίγα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play