Αυτοδιοίκηση

Εκλογές 2019 – Μώραλης: “Συγκλονιστικό το αποτέλεσμα, την επόμενη Κυριακή η μεγαλύτερη νίκη”

Εκλογές 2019 – Μώραλης: “Συγκλονιστικό το αποτέλεσμα, την επόμενη Κυριακή η μεγαλύτερη νίκη”
«Ο πειραϊκός λαός έδωσε την απάντησή του» δήλωσε από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την πρώτη νίκη του Γιάννη Μώραλη στις εκλογές.

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για αυτήν την πρώτη νίκη και την ικανοποίησή μου για την αθρόα συμμετοχή. Είναι συγκινητικό 4,5 χρόνια μετά να ανεβάζουμε τα ποστοστά μας 11-12 μονάδες, για να αναγνωρίζει ο κόσμος την προσπάθεια που κάναμε πέρα από κόμματα», τόνισε στη δήλωσή του μετά το αποτέλεσμα των εκλογών ο Γιάννης Μώραλης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας ψήφισε, αλλά και να εκφράσω το σεβασμό μου σε αυτούς που δε μας ψήφισαν και θέλω να τους καλέσω την επόμενη Κυριακή να κάνουμε μία μεγάλη νίκη με τον Πειραιά Νικητή. Είναι ένα συγκλ αποτέλεσμα για εμάς, μεγάλο αποτέλεσμα για το δήμο Πειραιά. Ελάτε να κάνουμε τη νίκη μεγαλύτερη», σημείωσε ο δήμαρχος Πειραιά.

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Πειραιάς νίκησε»

«Την Παρασκευή το βράδυ σας είπα ότι ο Πειραιάς νίκησε, ο Πειραιάς ψήφισε, σήμερα ο πειραϊκός λαός έδωσε απαντήσεις στους συκοφάντες και τους έστειλε στο σπίτι τους», ανέφερε από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, έχουμε άλλη μία εβδομάδα να συν τον ωραίο αυτό αγώνα για την τελική μας νίκη. Αλλά μέχρι σήμερα δεν απαντήσαμε σε πάρα πολλούς. Ο πειραϊκός λαός απέδειξε ότι σε όλους αυτούς τους συκοφάντες γύρισε την πλάτη», πρόσθεσε ο κ. Μαρινάκης.

«Δεν χρειάζεται να απαντήσω εγώ, απαντήσατε εσείς. Και παρόλο που πέσανε στο βούρκο και τη λάσπη που δημιούργησαν αυτόν τον καιρό εμείς τους δίνουμε το χέρι και τους λέμε ελάτε μαζί μας για έναν Πειραιά περήφανο», τόνισε στη συνέχεια. «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και να ξέρετε ότι σας περιμένουμε όλους την επόμενη Κυριακή για τη μεγάλη τελική νίκη», κατέληξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments