Αυτοδιοίκηση

Περιφερειακές εκλογές 2019 – Πρωτούλης: Σήμερα μπορεί να γίνει η διαφορά

Περιφερειακές εκλογές 2019 – Πρωτούλης: Σήμερα μπορεί να γίνει η διαφορά
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής στις Περιφερειακές εκλογές 2019 με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιάννης Πρωτούλης, έστειλε μήνυμα στους πολίτες αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

«Καλή δύναμη σε όλους και σε όλες» ευχήθηκε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.  «Σήμερα, πραγματικά, μπορεί να γίνει η διαφορά με πιο ισχυρό το ΚΚΕ παντού, στις δημοτικές, περιφερειακές εκλογές, στις ευρωεκλογές. Αύριο όλα τα προβλήματα θα είναι εδώ, πρέπει να είναι εδώ και ένα πιο δυνατό ΚΚΕ για να ηγηθεί της αντεπίθεσης του λαού μας» τόνισε.

Κουτσούμπας: Ο ελληνικός λαός να κάνει την επιλογή που θα τον βοηθήσει να δυναμώσει τη δική του φωνή παντού

Στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας (Κηφισσού 2 – 4), στο 1474ο εκλογικό τμήμα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Δημήτρης Κουτσούμπας. “Ελπίζουμε σήμερα ο ελληνικός λαός να κάνει την επιλογή που θα τον βοηθήσει να δυναμώσει τη δική του φωνή παντού και σε τοπικό επίπεδο, στους δήμους και σε περιφερειακό και πανελλαδικό, αλλά και πανευρωπαϊκό. Καλή δύναμη και υγεία σε όλους και όλες» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments