Αυτοδιοίκηση

Υποψήφιοι περιφερειάρχες: Αυτοί διεκδικούν την ψήφο των πολιτών της Αττικής

Υποψήφιοι περιφερειάρχες: Αυτοί διεκδικούν την ψήφο των πολιτών της Αττικής
Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών της Αττικής.

Οι κάλπες για τις εκλογές έχουν ανοίξει από τις 7 το πρωί. Αρκετός κόσμος σπεύδει για να εκτελέσει τα εκλογικά του καθήκοντα. Εκτός από τις Ευρωεκλογές 2019, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για την περιφέρεια Αττική. Η μεγάλη μάχη αναμένεται να δοθεί ανάμεσα στη Ρένα Δούρου που έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και τον Γιώργο Πατούλη που τον στηρίζει η Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά ΟΙ υποψήφιοι περιφερειάρχες  Αττικής είναι:

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την νυν Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, η οποία είναι και πάλι υποψήφια ως επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής». Η ΝΔ στηρίζει τον Γιώργο Πατούληο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος ως επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική».

Ο πρώην περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός θα είναι επίσης υποψήφιος, με στήριξη από το ΚΙΝΑΛ, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής». Υποψήφιος θα είναι κι ο Ηλίας Παναγιώταρος, με την «Ελληνική Αυγή για την Αττική», παράταξη που στηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή.

Υποψήφιος περιφερειάρχης από το ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα είναι ο Γιάννης Πρωτούλης. Υποψήφιος θα είναι κι ο Νίκος Παπαδάκης, με το συνδυασμό «Αττική – Πράσινη Περιφέρεια» με τη στήριξη του Πράσινου Κινήματος. Υποψήφια θα είναι κι Μαριάννα Τσίχλη, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Ανυπότακτη Αττική» με τη στήριξη της Λαϊκής Ενότητας.

Ακόμα μία υποψηφιότητα είναι κι αυτή του Κώστα Τουλγαρίδη, ως επικεφαλής της παράταξης «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική», στηριζόμενη από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Υποψήφιος θα είναι κι ο Θάνος Τζήμερος, με το συνδυασμό «Δημιουργία», την οποία στηρίζει η Δημιουργία Ξανά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments