Πολιτική

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Εκλέγεται από τον πρώτο γύρο ο Τζιτζικώστας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Εκλέγεται από τον πρώτο γύρο ο Τζιτζικώστας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Σαρωτική επικράτηση του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών.

Από το υπουργείο Εσωτερικών ξεκίνησε η ροή των αποτελεσμάτων για τις εκλογές, με τους βασικούς διεκδικητές των μεγάλων δήμων και των περιφερειών της χώρας να βρίσκονται επί ποδός και εν αναμονή μιας ασφαλούς εκτίμησης αποτελέσματος.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας (ενσωμάτωση 3,2%) εμφανίζεται να εκλέγεται από τον πρώτο γύρο των εκλογών με ποσοστό 62,6%, ενώ ακολουθεί ο Χρήστος Γιαννούλης με ποσοστό 11,9%. Ακολουθεί ο Χρήστος Παπαστεργίου και ο συνδυασμός «Πράξεις για τη Μακεδονία» με 7,63%.

Σχετικά με το νικηφόρο αποτέλεσμα ο Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε:

«Οι πολίτες αναγνώρισαν τον αγώνα που δώσαμε όλα αυτά τα χρόνια κρατώντας όρθια τη Μακεδονία στα πιο δύσκολα χρόνια. Έδειξαν ότι μας εμπιστεύονται για να οδηγήσουμε με σχέδιο και αποτελεσματικότητα την περιφέρειά μας στο μέλλον. Έδωσαν ισχυρή εντολή να συνεχίσουμε το έργο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να χτίσουμε μια σύγχρονη και ανθρώπινη Μακεδονία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments