Πολιτική

Εκλογές 2019: Ψηφοφορία σε… παράγκα στον Σταφιδόκαμπο Ηλείας (pics)

Εκλογές 2019: Ψηφοφορία σε… παράγκα στον Σταφιδόκαμπο Ηλείας (pics)
Εκλογές 2019: Οι εικόνες από τον Σταφιδόκαμπο Ηλείας έχουν κάνει τον γύρο της χώρας. Δείτε πως αντιμετώπισαν οι ιθύνοντες τα προβλήματα που προέκυψαν, σχετικά με τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας.

Εκλογές 2019: Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, οι ιθύνοντες κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να διεξαχθεί όσο το δυνατόν ομαλότερα η εκλογική διαδικασία. Οι ελλείψεις και τα προβλήματα δεν λείπουν, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει το “δαιμόνιο” των κατοίκων στον Σταφιδόκαμπο Ηλείας. Ως είθισται, το σχολείο της περιοχής θα μετατρεπόταν σε εκλογικό κέντρο, ωστόσο η δημοτική αρχή έκρινε ότι ήταν ακατάλληλο για τη διεξαγωγή της διαδικασίας.

Έτσι, έπρεπε να βρεθεί μια λύση, ώστε οι κάτοικοι να ασκήσουν κανονικά το εκλογικό τους δικαίωμα, δίχως να υπάρχουν προβλήματα. Οι κάτοικοι έστησαν ένα πρόχειρο εκλογικό κέντρο στο αίθριο του σχολείου, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει κάποιο θέμα όσον αφορά την ψηφοφορία. Το σχολείο του Σταφιδόκαμπου έχει κριθεί ακατάλληλο λόγω της πρόσφατης σεισμικής δραστηριότητας, με τις ρωγμές να αποτρέπουν τον δικαστικό αντιπρόσωπο στο να αισθάνεται ασφαλής.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να στηθεί το πρόχειρο κατασκεύασμα στο αίθριο, με τη λύση να δίδεται και την ψηφοφορία να συνεχίζεται κανονικά. Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες από το patrisnews.gr την εκλογική… παράγκα του Σταφιδόκαμπου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments