Πολιτική

Γιάννης Σγουρός: Κατήγγειλε λαθροχειρία εις βάρος του

Γιάννης Σγουρός: Κατήγγειλε λαθροχειρία εις βάρος του
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός, κατήγγειλε λαθροχειρία, κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη. Εξερχόμενος από την κάλπη, ο κ. Σγουρός δήλωσε ότι οι πολίτες θα γυρίσουν την πλάτη στο παρελθόν που τους πλήγωσε. Μάλιστα, κάλεσε τους πολίτες της Αττικής να στηρίξουν την παράταξή του, ώστε η νίκη να έρθει από την πρώτη Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σγουρός ανέφερε τα εξής από το εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε: «Σήμερα γυρίζουμε σελίδα, γυρίζουμε την πλάτη στο παρελθόν που τόσο μας πλήγωσε. Καλώ τους ψηφοφόρους να στηρίξουν δυναμικά την παράταξή μας από τον πρώτο γύρο, την Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, που έχει αποδείξει ότι και ξέρει και μπορεί να πετύχει να διοικήσει αποτελεσματικά την περιφέρεια Αττικής».

Γιάννης Σγουρός: Κατήγγειλε λαθροχειρία εις βάρος του

Πλην των δηλώσεών του, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής προχώρησε σε μία καταγγελία, όσον αφορά ένα περιστατικό που συνέβη στην Εκάλη, καλώντας τους αρμόδιους φορείς στο να είναι περισσότερο προσεκτικοί.

Βγαίνοντας από το εκλογικό κέντρο του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Σμύρνης ο Γιάννης Σγουρός κατήγγειλε ότι το πρωί σε εκλογικό κέντρο στην Εκάλη δεν έδωσαν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του. Μάλιστα, τόνισε πως το Υπουργείο Εσωτερικών και οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να φροντίσουν να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments