Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Eρωτική χαρτομαντεία Λενορμάν για Κυριακή (26/5)

Ζώδια προβλέψεις: Eρωτική χαρτομαντεία Λενορμάν για Κυριακή (26/5)
Ζώδια προβλέψεις: Τι αναφέρει η ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν για σήμερα Κυριακή (26/5).

Ζώδια προβλέψεις: Τι αναφέρει η ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν για σήμερα Κυριακή (26/5).  Κριός:Εδώ και μήνες υπάρχει μια μόνιμη κόντρα με τον σύντροφο σας, που όμως δεν σας έχει οδηγήσει κάπου καλά. Αυτό μέσα στον Μάιο, θα πρέπει να λυθεί μόνιμα.

Ταύρος: Είστε λίγο μπερδεμένοι, με όλα αυτά που έχουν γίνει στον ερωτικό σας δεσμό, και πιθανόν και να χρειάζεται τώρα, να μπείτε σε μια λογική λύσεων. Δίδυμοι: Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο και ειδικά με άτομα, που ξέρετε ότι όσες ευκαιρίες και να δώσετε θα μείνουν σίγουρα στάσιμα χωρίς εξέλιξη τελικά.

Καρκίνος: Υπάρχουν κάποια θέματα που ενοχλούν πλέον τον σύντροφο σας, και μάλλον θα χρειαστεί να συναντηθείτε αυτές τις ημέρες για να τα πείτε πιο αναλυτικά. Λέων: Το ταίρι σας, έχει σημειώσει όλα αυτά που του έχετε τάξει, και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα σας ζητήσει και να τα υλοποιήσετε αποδεικνύοντας έτσι τα αισθήματα σας.

Ζώδια προβλέψεις: Eρωτική χαρτομαντεία Λενορμάν για Κυριακή (26/5)

Παρθένος: Δεν θυμάστε πραγματικά πότε ήταν η τελευταία φορά που ήσασταν καλά με τον άνθρωπο σας, και που συζητήσατε σαν ευτυχισμένο ζευγάρι. Τώρα πρέπει να γίνουν αλλαγές.

Ζυγός: Αυτά που ξέρετε για τον άνθρωπο που αγαπάτε θα αλλάξουν, και μόνο προς το καλύτερο. Η ζωή σας αλλάζει και τώρα το μόνο που έχετε να περιμένετε είναι εκπλήξεις.

Σκορπιός: Το τελευταίο που είχατε μέσα στο μυαλό σας, είναι γύρω από μια επανασύνδεση. Τώρα πριν να φύγει ο Μάιος, κάποια είδηση θα σας ταράξει σίγουρα. Τοξότης: Υπάρχουν θέματα που σας κάνουν και αισθάνεστε άσχημα, ακόμη και τώρα που έχει περάσει ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα με τον άνθρωπο σας μαζί.

Αιγόκερως: Οι χιλιομετρικές αποστάσεις, δεν είναι πρόβλημα για αυτούς που αγαπιούνται. Τώρα χρειάζεται και από την δική σας την μεριά να μιλήσετε και να βρείτε τις λύσεις.

Υδροχόος: Οι δικοί σας άνθρωποι, ίσως και να μην είναι και τόσο θετικοί για την ερωτική σχέση που έχετε. Μην σας επηρεάζει όμως αυτό, καθώς όλα σιγά – σιγά θα ηρεμήσουν.

Ιχθείς: Πολλά τα καλέσματα και οι ερωτικές προτάσεις που έρχονται από τον πρώην σας, που θέλει να σας κατακτήσει και αυτήν την φορά υπό νέους όρους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments