Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πιάνουν λιμάνι Μπεργκ και Σεμέδο – Στο κάδρο και ο Εντουάρντο

Ολυμπιακός: Πιάνουν λιμάνι Μπεργκ και Σεμέδο – Στο κάδρο και ο Εντουάρντο
Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι κοντά στην απόκτηση των Μπεργκ και Σεμέδο, ενώ φουλάρει για την απόκτηση του Εντουάρντο.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει το “μπαμ” του καλοκαιριού με την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά. Ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” δεν είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν στον Γάλλο σταρ. Οι Πειραιώτες φουλάρουν για άλλες τρεις μεταγραφές που έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει ότι έχει μια καλή βάση και με μερικές προσθήκες στο ρόστερ του μπορεί να φέρει και πάλι την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο μεγάλος στόχος για την γραμμή κρούσης δεν είναι άλλος από τον Μάρκους Μπέργκ. Ο Σουηδός στράικερ βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με το “Εθνοσπορ” οι δυο πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από την επίτευξη συμφωνίας. Ο 32χρονος ζητούσε κλειστό τριετές συμβόλαιο και όπως όλα δείχνουν οι Πειραιώτες θα του το προσφέρουν. Όσο για τις απολαβές τους, αυτές αναμένεται να είναι λίγο πάνω από από το 1.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ολυμπιακός: Τελειώνει και με Σεμέδο

Παράλληλα σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση του Μπρούνο Σεμέδο. Για την ακρίβεια απομένουν μόνο τα τυπικά για να έρθει ο ποδοσφαιριστής στη χώρα μας. Η συμφωνία είναι δεδομένη και η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται το επόμενο διάστημα. Τέλος τον Πειραιά φουλάρουν και για τον Εντουάρντο ως αντικαταστάτη του Μπίμπρας Νάτχο, με την προεργασία για την απόκτησή του να έχει γίνει και τις εξελίξεις να αναμένονται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments