Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Μετά τον Βαλμπουενά, οι Μπεργκ και Φακούντο

Ολυμπιακός: Μετά τον Βαλμπουενά, οι Μπεργκ και Φακούντο
Ο Ολυμπιακός εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα των μεταγραφών του. Τι συμβαίνει με Μάρκους Μπεργκ και Φακούντο Φερέιρα.

Ο Μάρκους Μπεργκ αποχαιρέτησε οριστικά την Αλ Αΐν και τους φίλους της, αφού θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Με ένα μήνυμά του στο Instagram, ο Σουηδός επιθετικός που φέρεται να ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό, ευχαρίστησε την πρώην πλέον ομάδα του για όσα του πρόσφερε και δήλωσε έτοιμος για νέες προκλήσεις.

Θα είναι ο Ολυμπιακός η νέα… πρόκληση στην καριέρα του Μάρκους Μπεργκ; Θα επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά για λογαριασμό των ερυθρολεύκων; Σύμφωνα με τη «Live Sport» τα επόμενα 24ωρα κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμα στην υπόθεσή του.

Η Αλ Αΐν φαίνεται πως πρόσφερε νέο συμβόλαιο, με απολαβές γύρω στα 2.8 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο συν τα μπόνους, αλλά ο Μπεργκ επιμένει να ψάχνει την προοπτική επιστροφής στην Ευρώπη, αφήνοντας ανοικτή την πόρτα του Ολυμπιακού.

Την ίδια στιγμή, ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει ρίξει και πάλι στο τραπέζι την περίπτωση του Φακούντο Φερέιρα. Ο επιθετικός της Μπενφίκα είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην Εσπανιόλ, αλλά δεν έπεισε σκοράροντας μόνο 1 γκολ σε 9 παιχνίδια.

Οι «Αετοί» θέλουν να τον δώσουν και πάλι σε κάποιο σύλλογο, ξανά με τη μορφή δανεισμού, ενώ ο ίδιος ψάχνει ομάδα, όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, με τον τεχνικό των Πειραιωτών να θεωρεί, ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments