Πολιτική

Εκλογές 2019: Συνάντηση Μητσοτάκη – Καραμανλή στη Βουλή

Εκλογές 2019: Συνάντηση Μητσοτάκη – Καραμανλή στη Βουλή
Η συνάντηση πραγματοποιείται για να γίνει αποτίμηση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών αλλά και για την πορεία του κόμματος μέχρι τις εθνικές εκλογές.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντάται αυτή την ώρα στο πολιτικό του γραφείο στη Βουλή, με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Σύμφωνα με πληροφορίες. η συνάντηση πραγματοποιείται για να γίνει αποτίμηση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών αλλά και για να εστιάσουν στην πορεία του κόμματος μέχρι τις εθνικές εκλογές.

Η συνάντηση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του κ. Καραμανλή.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ των ευρωεκλογών ο πρώην πρωθυπουργός είχε τηλεφωνήσει στον κ.Μητσοτάκη και τον είχε συγχαρεί για τη μεγάλη νίκη. Επίσης, προσερχόμενος στην κεντρική προεκλογική ομιλία του προέδρου της ΝΔ την Τετάρτη πριν από τις ευρωεκλογές είχε κάνει μία δήλωση δίνοντας έμφαση στην κοινωνική δικαιοσύνη και τα εθνικά θέματα.

“Ο τόπος χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και ισχυρή κυβέρνηση. Χρειάζεται ανάπτυξη και επενδύσεις, κοινωνική δικαιοσύνη και φροντίδα για τους μη ευνοημένους. Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα στον χειρισμό των εθνικών υποθέσεων, ειδικά σε μία περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας στην περιοχή. Αυτή την προοπτική μόνο η παράταξη μας, η Νέα Δημοκρατία, μπορεί να διασφαλίσει” είχε δηλώσει επίσης ο κ.Καραμανλής.

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε δώσει το παρών και στην τελευταία ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ την Παρασκευή 24 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments