Αθλητισμός

Ρομπέρτο: Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε την απόκτησή του

Ρομπέρτο: Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε την απόκτησή του
Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ρομπέρτο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Στην Αγγλία και την Premier League θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρομπέρτο, καθώς η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε σήμερα (31/5) την συμφωνία με τον 33χρονο Ισπανό τερματοφύλακα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για διετές συμβόλαιο, ενώ να σημειωθεί πως τα «Σφυριά» απέκτησαν τον Ισπανό γκολκίπερ ως ελεύθερο.

Αυτή είναι η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της ομάδας του Μανουέλ Πελεγκρίνι, ενώ ο Ισπανός γκολκίπερ, ο οποίος είναι γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από την τριετή θητεία του στον Ολυμπιακό (2013-16), θα ενταχθεί την 1η Ιουλίου στο δυναμικό των «σφυριών» ως ελεύθερος, μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Εσπανιόλ.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δήλωσε για το νέο του ξεκίνημα τα εξής:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα μου εμπειρία. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, όλοι ξέρουν πόσο σημαντικός σύλλογος είναι η Γουέστ Χαμ. Ήταν όνειρό μου να έρθω και να παίξω στην Premier League, είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσω να παίζω».

Να σημειωθεί, ότι η απόκτηση Ρομπέρτο ήταν προσωπική επιλογή του Μάριο Ουσίγιος, του πρώην αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού, ενώ ο Ισπανός πορτιέρο θα είναι ξανά συμπαίκτης με τον Αρτούρ Μαζουακού (ήταν μαζί στον Ολυμπιακό τη διετία (2014-16).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments