Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Η πεντάδα των ανανεώσεων

Παναθηναϊκός: Η πεντάδα των ανανεώσεων
Ο Παναθηναϊκός προχωράει το θέμα «ανανεώσεις», με τον Νίκο Νταμπίζα να έχει ήδη ιεραρχήσει τις προτεραιότητες στους παίκτες που θα παραμείνουν.

Στον «πυρετό» των ανανεώσεων βρίσκεται ολόκληρος ο Παναθηναϊκός. Άλλωστε, οι «πράσινοι» θέλουν να διατηρήσουν έναν κορμό παικτών που θα αποτελέσει τη βάση για την ερχόμενη σεζόν. Γι’ αυτό και ο Νίκος Νταμπίζας έχει ήδη ιεραρχήσει τις προτεραιότητες όσον αφορά την παραμονή κάποιων παικτών, σύμφωνα με τη «Live Sport». Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας έχει ξεχωρίσει πέντε περιπτώσεις παικτών. Ιδανικά, θα ήθελε να ακούσει το ναι από όλους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εν λόγω εφημερίδας, αυτοί είναι οι Βαγγέλης Θεοχάρης, Γιάννης Μπουζούκης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Φάνης Μαυρομμάτης και Εμάνουελ Ινσούα.Ο Νταμπίζας, βέβαια, δε θεωρεί πως θα πάρει θετική απάντηση από όλους άμεσα. Υπάρχουν περιπτώσεις, οι οποίες έχουν μερικές παραπάνω δυσκολίες, όπως του Χατζηγιοβάνη που ψάχνεται για το εξωτερικό. Το γεγονός αυτό, βέβαια, δεν αποκλείει την ανανέωση του συμβολαίου, όπως και την παραχώρησή του, αν αυτή πραγματοποιηθεί.

Στόχος της διοίκησης, είναι να τα έχει βρει και με τους πέντε παίκτες μέχρι τις 4 Ιουλίου. Τότε, είναι που ξεκινάει η προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη. Όσον αφορά τον Δημήτρη Κουρμπέλη και την πιθανή επέκταση του δικού του συμβολαίου, η συζήτηση θα γίνει λογικά με το πέρας των αγώνων της Εθνικής ομάδας με Ιταλία και Αρμενία, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Παναθηναϊκός: «Όχι» σε πρόταση της Μπράγκα για Μπουζούκη

Αρκετοί από τους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού που πήραν την περασμένη σεζόν την ευκαιρία τους, έλαμψαν, με αποτέλεσμα να… μπουν στο μάτι αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Γιάννη Μπουζούκη.

Ο 21χρονος κεντρικός χαφ του τριφυλλιού σύμφωνα πάντα με το «Εθνοσπόρ» προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Μπράγκα, με τους Πορτογάλους να καταθέτουν πρόταση για να αποκτήσουν τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Ωστόσο η προσφορά αυτή απορρίφθηκε μιας και δεν ξεπερνούσε καν το ένα εκατ. ευρώ, τη στιγμή που ο Μπουζούκης κοστολογείται στα 4 εκατ. ευρώ.

Έτσι και αλλιώς πρόθεση του Γιώργου Δώνη, αν δεν φθάσει κάποια εξαιρετική πρόταση για τον παίκτη είναι να παραμείνει στην ομάδα και να λάβει περισσότερες οργανωτικές αρμοδιότητες με ταυτόχρονη ανανέωση του συμβολαίου του, με τη συμφωνία να είναι κοντά για τις δύο πλευρές. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα υπήρξε ενδιαφέρον και από την Μπενφίκα για τον Μπουζούκη. Μάλιστα οι Πορτογάλοι το είχαν στα πρωτοσέλιδά τους και ανέφεραν πως η ομάδα της Λισσαβόνας παρακολουθούσε στενά τον νεαρό μέσο του Παναθηναϊκού και πως είναι διατεθειμένη να προσφέρει πολλά χρήματα για την απόκτησή του. Ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα κάποια επίσημη κρούση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments