Πολιτική

Εκλογές 2019: Ο Γιώργος Καμίνης επικεφαλής στο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ – “Τελειώνει” από το κόμμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Εκλογές 2019: Ο Γιώργος Καμίνης επικεφαλής στο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ – “Τελειώνει” από το κόμμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Ο Γιώργος Καμίνης θα είναι ο επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΚΙΝΑΛ παίρνοντας τη θέση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Οι εκλογές 2019 δεν είναι και τόσο μακριά. Αυτό έχει κάνει τα κόμματα να ετοιμάζουν το…ρόστερ τους για να διεκδικήσουν την ψήφο του Ελληνικού λαού. Μέσα σε αυτούς βρίσκεται το ΚΙΝΑΛ που είδε τα ποσοστά του να ανεβαίνουν στις πρόσφατες Ευρωεκλογές. Η Φώφη Γεννηματά πιστεύει πως το Κίνημα αλλαγής μπορεί να πάει ακόμα πιο ψηλά αν έχει τα κατάλληλα στελέχη. Σε αυτό το πλαίσιο η ηγέτης του κόμματος προχώρησε σε μια αλλαγή που θα συζητηθεί.

Αυτή η αλλαγή έχει να κάνει με τον επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ. Τα προηγούμενα χρόνια αυτή τη θέση την είχε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Όλα αυτά μέχρι σήμερα που ο έμπειρος πολιτικός συναντήθηκε με την Φώφη Γεννηματά. Η Γεννηματά ενημέρωσε τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι η πολιτική τους γραμμή είναι διαφορετική και ότι θα δώσει αυτή τη θέση στον πρώην Δήμαρχο Αθηνών, Γιώργο Καμίνη.

«Τη θέση αυτή την έχω τάξει στον Γιώργο Καμίνη», του είπε. Η κυρία Γεννηματά πρότεινε στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να τον τοποθετήσει στην τελευταία και μη εκλόγιμη θέση του Επικρατείας, την οποία ο κ. Βενιζέλος αρνήθηκε. Λίγο αργότερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε.

Η θέση του Βενιζέλου

“Η κυρία Φώφη Γεννηματά ζήτησε να συναντηθούμε σήμερα. Στη συνάντηση μας μου είπε πως θεωρεί ότι έχουμε διαφορές ως προς τη γραμμή του ΚΙΝΑΛ, ότι είχε υποθέσει πως επιθυμώ να διαδραματίζω ένα ευρύτερο ρόλο και ότι σε κάθε περίπτωση έχει δεσμευθεί να τοποθετήσει στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΚΙΝΑΛ άλλο πρόσωπο. Μου είπε επίσης ότι δεν θα ήθελε να φανεί ότι δεν στηρίζω εκλογικά το ΚΙΝΑΛ και ως εκ τούτου η τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας θα μπορούσε να καλυφθεί από εμένα.

Ευχαρίστησα την κυρία Γεννηματά γιατί αντιλαμβάνεται το ρόλο μου ως ευρύτερο, αυτό όμως αντιφάσκει με την πρόταση της για τη συμμετοχή μου στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας. Εξέφρασα τη βεβαιότητα μου ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις πολιτικές συνέπειες της επιλογής της. Δεν της ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την ευχαρίστησα γιατί θα έχω πλέον τη δυνατότητα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας”, αναφέρει η δήλωση του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments