Πολιτική

Εκλογές: Αποχωρεί από τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ ο Δημήτρης Λιντζέρης

Εκλογές: Αποχωρεί από τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ ο Δημήτρης Λιντζέρης
Ο Δημήτρης Λιντζέρης ενόψει των εκλογών ανακοίνωσε ότι... ακολουθεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο και αποχωρεί και εκείνος από τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ.

Την αποχώρηση του από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ για τις εκλογές στη Β’ περιφέρεια Πειραιά ανακοίνωσε ο Δημήτρης Λιντζέρης, ακολουθώντας τον Ευάγγελο Βενιζέλο, κάνοντας λόγο για «πράξη υποχρεωτική και αυτονόητη».

Δημήτρης Λιντζέρης: Σκληρή ανακοίνωση και κατηγορίες για την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ

Σε σκληρή του δήλωση, κατηγορεί την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά ότι «μοναδικό της μέλημα είναι να στήσει γέφυρες για σύμπραξή της με τον ΣΥΡΙΖΑ». Σύμφωνα με τον κ. Λιντζέρη, ο «εξοβελισμός του Ευάγγελου Βενιζέλου, επιβεβαιώνει την ανομολόγητη επιδίωξη ενός συστήματος να οδηγήσει τις δυνάμεις της προοδευτικής αλλαγής στην αγκαλιά του κου Τσίπρα».

Εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κ. Γεννηματά, λέγοντας ότι «χωρίς το απαιτούμενο πολιτικό βάθος, χωρίς ιστορική συνείδηση και ευθύνη, αντιστρατεύεται την ανάγκη ανασύστασης της Δημοκρατικής Παράταξης.  Επιδιώκει τη χειραγώγηση και τον προσωπικό έλεγχο των δυνάμεων του ΚΙΝΑΛ, μετατρέποντάς το σε ένα ιδιότυπο, ιδιωτικό κόμμα».

Δεν ενδιαφέρεται, συνεχίζει ο Δημήτρης Λιντζέρης, αν αυτές οι μεθοδεύσεις συρρικνώνουν την απήχηση και επιρροή του κινήματός μας. Δεν ενδιαφέρεται αν στερεί από τη χώρα τη δυνατότητα να πάει μπροστά. Μοναδικό της μέλημα είναι να στήσει γέφυρες για σύμπραξή της με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Προσωπικά, αρνούμαι κατηγορηματικά να συμπράξω στα ευτελή αυτά σχέδια» καταλήγει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments