Πολιτική

Γιώργος Παπανδρέου: “Δεν είναι η ώρα να τοποθετηθώ για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ”

Γιώργος Παπανδρέου: “Δεν είναι η ώρα να τοποθετηθώ για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ”
Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στη Νέα Ερυθραία. Ο πρώην πρωθυπουργός τοποθετήθηκε για την παρουσία των υποψηφίων της παράταξης στον β’ γύρο, αλλά και στα κριτήρια ψήφου στις κάλπες όπου δεν υπάρχουν υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ. Πάντως, ο κ. Παπανδρέου δεν θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τις εξελίξεις εντός της παράταξης, μετά τη ρήξη της Φώφης Γεννηματά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

“Νομίζω ότι, δεν είναι ούτε ο χώρος ούτε η ώρα για να μιλήσουμε γι’ αυτά”, δήλωσε ο κ. Παπανδρέου όταν ρωτήθηκε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στη Νέα Ερυθραία, αποφεύγοντας να κάνει κάποιο σχόλιο για το θέμα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε τα εξής: “Στηρίζουμε τους υποψηφίους της παράταξής μας, γιατί η παράταξη αυτή έχει προσφέρει τα μέγιστα και στην ίδια την αυτοδιοίκηση – πιστεύουμε σε αυτόν τον θεσμό, αλλά έχει κάνει και έργο, έχει επιτελέσει ένα πολύ σημαντικό, το μεγαλύτερο θα έλεγα, έργο για την αυτοδιοίκηση και με την αυτοδιοίκηση.

Όπου δεν υπάρχουν δικοί μας υποψήφιοι, ελπίζω να επικρατήσουν κριτήρια επιλογής που είναι κοντά στις αξίες μας, αξίες αυτοδιοικητικές, αλλά και αξίες όπως το δημοκρατικό ήθος, η οικολογική συνείδηση, η διάφανη και χρηστή διοίκηση, γιατί θέλουμε ο κόσμος να ξέρει που πάνε τα χρήματά του και βέβαια, η προοδευτική ευαισθησία για την κοινωνική συνοχή. Μόνο έτσι, μέσα από μια προοδευτική αυτοδιοίκηση, ισχυρή αυτοδιοίκηση, μπορούμε να μιλάμε για μια Ελλάδα ελπίδας και προόδου”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments