Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Και ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» ψηφίζει Μπεργκ

Ολυμπιακός: Και ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» ψηφίζει Μπεργκ
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κυνηγάει την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ, με τον κόσμο της ομάδας να... πιέζει τον Σουηδό φορ στο Instagram για να υπογράψει.

Ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να τον αποκτήσουν. Οι ιθύνοντες των Πειραιωτών θεωρούν ότι ο Σουηδός φορ μπορεί να αποτελέσει τη βασική επιθετική τους λύση και να οδηγήσει την ομάδα ξανά στην κορυφή. Γι’ αυτό και κάνουν ό,τι μπορούν για να τον αποκτήσουν.

Φαίνεται, όμως, πως και ο κόσμος του Ολυμπιακού επιθυμεί να δει τον Μπεργκ να φοράει τα ερυθρόλευκα. Και οι ίδιοι πιστεύουν ότι θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Γι’ αυτό και έκαναν «επιδρομή» στα social media του, καλώντας τον να υπογράψει στους Πειραιώτες. Ο Σουηδός φορ είχε αναρτήσει μία φωτογραφία στο Instagram με μία κόκκινη μπλούζα πριν από μερικούς μήνες, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να του σχολιάζει πόσο πολύ του πάνε τα κόκκινα.

Ο κόσμος «ψηφίζει» όπως γίνεται αντιληπτό Μπεργκ και μένει να φανεί τι θα συμβεί στη συγκεκριμένη υπόθεση το προσεχές διάστημα. Δείτε μερικά από τα σχόλια των φίλων του Ολυμπιακού στα social media του Σουηδού επιθετικού:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments