Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κοιτάζει Μεριά η Εσπεράνς

Ολυμπιακός: Κοιτάζει Μεριά η Εσπεράνς
Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να αποχαιρετήσει τον Γιασίν Μεριά, για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την κάτοχο του Champions League Ασίας, Εσπεράνς.

Ήδη ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την ερχόμενη σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως ξεκάθαρο στόχο να επιστρέψουν στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γι΄αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκινήσει να χτίζει την ομάδα του για τη νέα σεζόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη θέσει την παραμονή κάποιων παικτών ως βασική προτεραιότητα. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι που οι Πειραιώτες δεν «καίγονται» να τους διατηρήσουν. Ειδικά, αν καταφέρουν να φέρουν μια πολύ καλή οικονομικά πρόταση.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γιασίν Μεριά. Ο 25 χρονος στόπερ κλήθηκε από την εθνική ομάδα της Τυνησίας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από ομάδα της πατρίδας του. Η Εσπεράνς, η οποία την Κυριακή κατέκτησε το Champions League Αφρικής και είναι πρώτη στο πρωτάθλημα της Τυνησίας φέρεται να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Τυνήσιοι, είναι διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι και τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του.  Να θυμίσουμε ότι την αγωνιστική σεζόν που πέρασε ο Μερία πραγματοποίησε 26 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, εκ των οποίων οι 24 ήταν στη βασική ενδεκάδα.

Ολυμπιακός: Μένει και τη νέα σεζόν ο Αβραάμ

Τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός έφερε ξανά στη Super League τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο έμπειρος αμυντικός χρειάστηκε λίγο χρόνο για να μπει στο κλίμα της ομάδας, αλλά όταν το έκανε άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς. Το αρχικό πλάνο είναι να μείνει ο Αβραάμ για έξι μήνες και στη συνέχεια να αναλάμβανε κάποιο πόστο. Το ενδεχόμενο να εργαστεί στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος της καριέρας του.

Ωστόσο αυτό δεν θα γίνει άμεσα. Οι πρόθεση των δυο πλευρών είναι να συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν και μετά να βρουν μια θέση που ταιριάζει στον έμπειρο αμυντικό. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει με δημοσίευμα της η ιστοσελίδα «gavros.gr».

«Νέο συμβόλαιο θα υπογράψει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος αμυντικός, θυμίζουμε πως ήρθε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με την προοπτική να ενταχθεί στην ομάδα για έξι μήνες και να δουν μετά τι θα κάνουν οι δύο πλευρές. Τότε, στο φως της δημοσιότητας είχε έρθει και το σενάριο να αναλάβει πόστο στην ομάδα. Αυτό που πάντως θα γίνει, είναι να ανανεωθεί για έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιό του.

Ετοιμάζεται έτσι να το υπογράψει τις επόμενες ημέρες, ώστε να συνεχίσει για μια ακόμη σεζόν. Όλοι άλλωστε επιθυμούν να φύγει ως πρωταθλητής, να κλείσει έτσι την καριέρα του στον Ολυμπιακό», αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments