Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: “Δένει” έως το 2022 τους Μπουζούκη και Μαυρομμάτη

Παναθηναϊκός: “Δένει” έως το 2022 τους Μπουζούκη και Μαυρομμάτη
Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις πρώτες κινήσεις για τη διατήρηση του κορμού του, κρατώντας στο ρόστερ του για άλλα τρία χρόνια τους Μπουζούκη και Μαυρομμάτη.

O Παναθηναϊκός  βρίσκεται σε φάση σχεδιασμού για την ερχόμενη σεζόν, με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα να δίνουν προτεραιότητα στη διατήρηση του δυναμικού που θεωρούν πως θα αποτελέσει τη βάση του ρόστερ για τα επόμενα χρόνια. Δύο περιπτώσεις τέτοιων ποδοσφαιριστών είναι και οι Γιάννης Μπουζούκης – Φάνης Μαυρομμάτης.

Οι “πράσινοι” γνωρίζουν ότι, κυρίως για την περίπτωση του Μπουζούκη, υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι “μνηστήρες” από το εξωτερικό, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν το πλάνο τους, ανοίγοντας τον δρόμο για την παραμονή των ταλαντούχων παικτών τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα”, ο Παναθηναϊκός θα καλέσει άμεσα τον Μπουζούκη και τον Μαυρομμάτη σε διαπραγματεύσεις για την αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα ακούσουν από το τριφύλλι τη νέα πρόταση, η οποία περιλαμβάνει αύξηση των αποδοχών τους προς τα πάνω, ούτως ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες ώστε να πουν το “ναι” για ανανέωση μέχρι το 2022. Και όπως φαίνεται, οι πιθανότητες είναι υπέρ του συλλόγου.

Ο μεν Μπουζούκης γνωρίζει ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από το εξωτερικό, αλλά θεωρεί πως ίσως δεν είναι ακόμη η ώρα και στον Παναθηναϊκό μπορεί να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο, για να εμφανιστεί έτοιμος στην ενδεχόμενη πρόκληση που θα βρει μπροστά του, όταν έρθει και μια πρόταση που θα ικανοποιεί το «τριφύλλι».

Ο  δε Μαυρομμάτης, που είδε επίσης τον εαυτό του να γίνεται βασικός, θέλει να εξαργυρώσει την καλή του περσινή σεζόν, κερδίζοντας την καθιέρωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments