Αθλητισμός

Χοσέ Αντόνιο Ρέγες: “Έτρεχε” με 237 χιλιόμετρα την ώρα

Χοσέ Αντόνιο Ρέγες: “Έτρεχε” με 237 χιλιόμετρα την ώρα
Η υπερβολική ταχύτητα ήταν το αίτιο του δυστυχήματος που προκάλεσε τον θάνατο του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.

Η είδηση του θανάτου του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες στην άσφαλτο, συγκλόνισε όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής, άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι, βρίσκοντας τραγικό θάνατο. Η El Mundo Deportivo, προσπάθησε να αναλύσει την αιτία που προκάλεσε το δυστύχημα και αφαίρεσε τη ζωή από τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της Ρεάλ και της Σεβίλης.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, πιθανότερη αιτία του δυστυχήματος είναι η υπερβολική ταχύτητα που ανέπτυξε ο Ρέγες οδηγώντας το αυτοκίνητό του.  Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία διαπιστώθηκε πως ο Ισπανός πρώην διεθνής έτρεχε με 237 χιλιόμετρα την ώρα στον αυτοκινητόδρομο.

Το όχημά του, μία Mercedes Brabus S550 παρουσίασε πρόβλημα στα ελαστικά. Μετά από καιρό μη χρήσης του οχήματος από τον Ρέγες, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε την απαιτούμενη πίεση στα ελαστικά, με αποτέλεσμα ένα από αυτά να σκάσει.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο Ρέγες, οδήγησαν στο μοιραίο γεγονός. Το αυτοκίνητο έφυγε από τη λεωφόρο, αναποδογύρισε και πήρε φωτιά, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο ποδοσφαιριστής και οι δύο συνεπιβάτες του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments