Αυτοδιοίκηση

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: Πήρε το «θρίλερ» στο Αιγάλεω ο Γιάννης Γκίκας

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: Πήρε το «θρίλερ» στο Αιγάλεω ο Γιάννης Γκίκας
Ο προερχόμενος από τη ΝΔ, Γιάννης Γκίκας, ήταν ο νικητής των εκλογών στο Αιγάλεω μετά από μια βραδιά θρίλερ.

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: Ο ανεξάρτητος υποψήφιος, προερχόμενος από τη ΝΔ, Γιάννης Γκίκας, αναδείχθηκε νικητής των εκλογών μετά από μια βραδιά θρίλερ στο Αιγάλεω. Ο Γιάννης Γκίκας που κέρδισε οριακά και τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, επικράτησε με 50,09% ‘έναντι 49,91% που έλαβε ο νυν δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας.

Λίγη ώρα πριν αναρτηθεί από το ΥΠΕΣ το τελικό αποτέλεσμα στον Δήμο, ο Δημήτρης Μπίρμπας παραδέχθηκε την ήττα του και σε δήλωση που διένειμε ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους του Αιγαλεώτες και Αιγαλεώτισσες που συμμετείχαν στις εκλογές. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το 50%, περίπου, που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Δεσμευόμαστε να εγγυηθούμε με την παρουσία μας, τις προτάσεις μας και τη στάση μας, τη συνέχεια του έργου μας. Δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε με τη δράση μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, στη βελτίωση των συνθηκών ζωής του Αιγάλεω και των κατοίκων του.

Θέλω τέλος να συγχαρώ τον συνυποψήφιό μου, Γιάννη Γκίκα, για τη νίκη του και να ευχηθώ να είναι Δήμαρχος όλων των Αιγαλεωτών. Καλή συνέχεια, καλή συνεργασία».

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι