Video

Κώστας Ευρυπιώτης: Το σπάνιο βίντεο που ανέβασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης (vid)

Κώστας Ευρυπιώτης: Το σπάνιο βίντεο που ανέβασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης (vid)
Ο Κώστας Ευρυπιώτης δεν είναι πλέον στη ζωή και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τον αποχαιρέτησε με ένα σπάνιο βίντεο.

Ο Κώστας Ευρυπιώτης άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγες μέρες. Ο γνωστός ηθοποιός έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, αλλά δεν μπόρεσε να βγει νικητής. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στους θαυμαστές του, αλλά και στους στενούς του φίλους. Ένας από αυτούς φαίνεται πως ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Οι δυο άντρες είχαν άριστες σχέσεις καθώς τους συνέδεε φιλία πολλών ετών.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε το δικό του αντίο στον φίλο του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. “Αντίο ρε Κώστα!!! Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι! 3 χρόνια στο ίδιο καμαρίνι να μιλάμε ασταμάτητα για τα πάντα (80% εσύ μιλούσες βέβαια) Ήσουν από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν υπάρξει σε αυτή τη χώρα έβγαινες στη σκηνή και χωρίς να μιλήσεις είχες τον κόσμο μαζί σου !!!

Σε θυμάμαι να μου δείχνεις με χαρά τα τατουάζ που είχες κάνει για τα παιδιά σου και να περιγράφεις τα πάντα με τέτοια ενέργεια που εγώ δεν είχα ούτε όταν ήμουν 10 χρόνων!!! Α ρε Κωστάρα ήσουν ένας Άντρας Έτοιμος Για Όλα !!! Καλό ταξίδι φίλε”, ήταν τα λόγια του. Λίγο αργότερα δημοσίευσε ένα σπάνιο βίντεο με τον Κώστα Ευρυπιώτη να τραγουδάει.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments