Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανακοίνωσε τον Λούκα Γιόβιτς

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανακοίνωσε τον Λούκα Γιόβιτς
Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε την πρώτη της μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς.

Μετά από μια τραγική σεζόν, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Εδώ και καιρό ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει ξεκινήσει το χτίσιμο για τη νέα χρονιά. Μπορεί όλοι οι φίλοι της “Βασίλισσας” να περιμένουν πως και πως την απόκτηση του Εντέν Αζάρ, ωστόσο η ομάδα προχώρησε σε μια άλλη μεταγραφή. Αυτή αφορά το κέντρο της επίθεσης καθώς ο Καρίμ Μπενζεμά είχε μείνει ουσιαστικά μόνος του.

Οι “μερένχες” συνέχισαν το πλάνο τους για νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές με την απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός έκανε φανταστική σεζόν με τη φανέλα της Άιντραχτ στην Μπουντεσλίγκα. Τα τρομερά πράγματα που έκανε ο Σέρβος τράβηξαν το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Για μεγάλο διάστημα η Μπαρτσελόνα φάνταζε το φαβορί, αλλά οι τέως πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν το μεγάλο “μπαμ”.

Ρεάλ Μαδρίτης: Δικός της ο Λούκα Γιόβιτς

Πριν από λίγη ώρα η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη συνεργασίας με τον Σέρβο σέντερ φορ. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ποσά που δαπανήθηκαν, αλλά οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για ένα ποσό ανάμεσα στα 60 με 70 εκατομμύρια ευρώ. Ο παίκτης έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έξι ετών και τις επόμενες μέρες αναμένεται να μεταβεί στη Μαδρίτη προκειμένου να παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου και να φορέσει για πρώτη φορά τη λευκή φανέλα.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του, η “Βασίλισσα” δημοσίευσε ένα βίντεο για να καλωσορίσει τον διεθνή επιθετικό στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments