Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρόστιμο 2.000 δολαρίων στον Έλληνα τενίστα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρόστιμο 2.000 δολαρίων στον Έλληνα τενίστα
Με πρόστιμο 2.000 δολαρίων τιμωρήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Με πρόστιμο 2.000 δολαρίων τιμωρήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για δύο παραβάσεις κανονισμών στο Ρολάν Γκαρός. Ο νεαρός Έλληνας τενίστας δεν συγκρατεί εύκολα τα νεύρα του. Ειδικά, όμως στον τελευταίο αγώνα του στη φάση των «16» που κρίθηκε στα πέντε σετ απέναντι στον Σταν Βαβρίνκα, ήταν δύσκολο να το πράξει σε μία «μάχη» που ξεπέρασε τις 5 ώρες! Ο Τσιτσιπάς για την πορεία του μέχρι τον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός θα εισπράξει το ποσό των 243.000 ευρώ.

«Βασιλικός» ημιτελικός

Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ θα κονταριστούν στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός, μετά την σημερινή επικράτησή τους επί των Στάνισλας Βαβρίνκα (3-1) και Κέι Νισικόρι (3-0) αντίστοιχα. Ο Ρότζερ Φέντερερ αναδείχθηκε νικητής στον ελβετικό «εμφύλιο» με τον Στάνισλας Βαβρίνκα και προκρίθηκε στους «4» του φημισμένου γαλλικού grand slam, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ραφαέλ Ναδάλ (για 39η φορά θα μονομαχήσουν οι δύο κορυφαίοι τενίστες). Ο «βασιλιάς» επιβλήθηκε του συμπατριώτη του με 7-6(4), 4-6, 7-6(5), 6-4, κι ενώ αγώνας είχε διακοπεί προσωρινά στο 3-3 του τέταρτου σετ υπό την «απειλή» της βροχής», ύστερα από τρεις ώρες εξαιρετικού τένις.

«Φουλάρει» για το 12ο τρόπαιο ο Ναδάλ

Ο «βασιλιάς» της χωμάτινης επιφάνειας, Ραφαέλ Ναδάλ, έκανε αληθινή επίδειξη δύναμης απέναντι στον Κέι Νισικόρι, τον οποίο «ισοπέδωσε» με 6-1, 6-1, 6-3 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, όντας ο πολυνίκης της διοργάνωσης με 11 τίτλους και με βάση την κατάσταση στην οποία δείχνει πως βρίσκεται, βασικός υποψήφιος και για έναν 12ο! Ο αγώνας είχε διακοπεί για λίγη ώρα στις αρχές του τρίτου σετ, υπό την απειλή βροχής, κι αυτό έδωσε την ευκαιρία για «ανάσες» στον Ιάπωνα, που μείωσε σε 3-5 αλλά ως εκεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments