Διεθνή

Μελάνια Τραμπ: Πήγε σε πάρτι στον κήπο της Ντάουνινγκ Στριτ – Με τον σύζυγο της Τερέζα Μέι

Μελάνια Τραμπ: Πήγε σε πάρτι στον κήπο της Ντάουνινγκ Στριτ – Με τον σύζυγο της Τερέζα Μέι
Η Μελάνια Τραμπ έδωσε σήμερα το παρών μαζί με τον σύζυγο της πρωθυπουργού της Βρετανίας Φίλιπ στο πάρτι που διοργανώθηκε στον κήπο της Ντάουνινγκ Στριτ.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ έδωσε σήμερα το παρών μαζί με τον σύζυγο της πρωθυπουργού της Βρετανίας Φίλιπ στο πάρτι που διοργανώθηκε στον κήπο της Ντάουνινγκ Στριτ όπου, κάτω από τον συννεφιασμένο ουρανό, παρακολούθησαν τη συναυλία μιας μπάντας με χάλκινα πνευστά και συναντήθηκαν με παιδιά του βρετανικού και αμερικανικού διπλωματικού προσωπικού.

Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ και η Τερέζα Μέι διεξήγαγαν συνομιλίες για το εμπόριο και την πολιτική, οι σύζυγοί τους συναντήθηκαν με το προσωπικό της επίσημης κατοικίας της Μέι στη Ντάουνινγκτ Στριτ και της αμερικανικής πρεσβείας στο Λονδίνο σε ένα παραδοσιακό αγγλικό γκάρντεν πάρτι, αφού κατάφεραν και βγήκαν έξω μετά το τέλος της βροχής. Ο Φίλιπ, ένας σύμβουλος επενδύσεων, υπήρξε μια υποστηρικτική αλλά και ήσυχη παρουσία στο πλευρό της Βρετανίδας πρωθυπουργού, κατά τη διάρκεια της πολυτάραχης θητείας της.

Έπειτα από τρία χρόνια στη Ντάουνινγκ Στριτ, η Τερέζα Μέι θα παραιτηθεί από την ηγεσία των Συντηρητικών την προσεχή Παρασκευή, καθώς οι προσπάθειές της να οδηγήσει τη Βρετανία εκτός της ΕΕ δεν καρποφόρησαν, ωστόσο θα παραμείνει στον πρωθυπουργικό θώκο έως την εκλογή του διαδόχου της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments