Αυτοδιοίκηση

Δήμος Κηφισιάς: Το πρώτο σχολικό λεωφορείο για τους παιδικούς σταθμούς

Δήμος Κηφισιάς: Το πρώτο σχολικό λεωφορείο για τους παιδικούς σταθμούς
Ο Δήμος Κηφισιάς διαθέτει πλέον ένα ειδικά κατασκευασμένο λεωφορείο για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Είναι καινούργιο, σύγχρονης τεχνολογίας και σχεδίασης με ατομικά ανατομικά καθίσματα.

Στο πλαίσιο βελτίωσης των υπηρεσιών του προς τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς, ο Δήμος Κηφισιάς διαθέτει πλέον το πρώτο σχολικό λεωφορείο, το οποίο είναι ειδικά κατασκευασμένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Το λεωφορείο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, είναι 30 θέσεων, έχει ειδικές προδιαγραφές για παιδιά έως 5 ετών και πληροί τους πιο αυστηρούς κανόνες ασφαλείας. Είναι καινούργιο, σύγχρονης τεχνολογίας και σχεδίασης με ατομικά ανατομικά καθίσματα (τύπου Bucket), αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, βάσει τεχνικών προδιαγραφών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελληνικής νομοθεσίας.

Το σχολικό λεωφορείο


Πιλοτική δοκιμή σε τρεις παιδικούς σταθμούς

Σε σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος αναφέρει: «Η νέα παροχή του Δήμου μας, μεταφοράς των παιδιών των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών δοκιμάζεται πιλοτικά σε τρεις παιδικούς σταθμούς για την τρέχουσα σχολική χρονιά. Τα δρομολόγια, δε, έχουν καθοριστεί, σύμφωνα με τις ανάγκες που προέκυψαν, βάση των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος που μοιράστηκαν στους γονείς σε όλους τους Παιδικούς Σταθμούς του δήμου Κηφισιάς.

Το εσωτερικό του λεωφορείου


Εφόσον υπάρχει δυνατότητα θα εξυπηρετηθούν και άλλοι Παιδικοί Σταθμοί ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν. Η οικονομική συμμετοχή των γονέων, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, είναι συμβολική και ανέρχεται στο ποσό των 20 ευρώ μηνιαίως ανεξαρτήτως της οικονομικής εισφοράς των τροφείων».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments