Ελλάδα

Δολοφονία Γραικού: «Ίσως θάφτηκε ζωντανός»

Δολοφονία Γραικού: «Ίσως θάφτηκε ζωντανός»
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την δολοφονία του επιχειρηματία, Δημήτρη Γραικού.

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την δολοφονία του επιχειρηματία, Δημήτρη Γραικού. Νέα στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε ο επιχειρηματίας αποκάλυψε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 ο δικηγόρος της οικογένειας του επιχειρηματία, Αλέξης Κούγιας. Τα ιατροδικαστικά ευρήματα προκαλούν προβληματισμούς καθώς υπάρχουν υποψίες ότι το θύμα θάφτηκε ζωντανό. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Κούγιας, η σορός του Δημήτρη Γραικού φέρει κατάγματα και έντονα χτυπήματα. Ωστόσο όπως ξεκαθάρισε στην έκθεση αποτυπώνονται αυτά που υπέστη το θύμα ενώ ήταν εν ζωή και όχι μετά θάνατον.

Ο συνήγορος της οικογένειας του επιχειρηματία συνεχίζοντας ανέφερε ότι όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση καθώς και από τα ευρήματα τεχνικών συμβούλων, πιθανότατα να υπήρχε και εμπλοκή δεύτερου ατόμου η οποία μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται επίσημα. Επίσης ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι η σύζυγος του θύματος έως και την αποκάλυψή της δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού αντιμετώπιζε προβλήματα από την οικογένεια του καθώς πίστευαν ότι εμπλέκεται στο έγκλημα.

Ο Μπάμπης Αποστολίδης, δικηγόρος του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου, ανέφερε ότι το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στον καβγά. Μάλιστα ο κ. Αποστολίδης ανέφερε ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση το θύμα φέρει κατάγματα, στη δεξιά κροταφική χώρα, στη μύτη και στο λοβό του ματιού καθώς επίσης και κατάγματα συμπιεστικά στο δεξί ημιθωράκιο τα οποία μπορεί να προκλήθηκαν είτε από μπουνιά είτε από την πτώση του θύματος στο τσιμέντο.

Τι είπε στην απολογία του ο 46χρονος φερόμενος ως δράστης

Τη δική του εκδοχή έδωσε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού, στην κατάθεση του στην ανακρίτρια για το έγκλημα που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο. Η απολογία του 46χρονου καθ’ ομολογία δολοφόνου κράτησε πάνω από τέσσερις ώρες κατά τη διάρκεια της οποίας περιέγραψε τα όσα διαδραματίστηκαν στις 3 Νοεμβρίου 2016.

O ίδιος υποστήριξε στην ανακρίτρια:

«Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω. Έλεγε ότι του χρωστούσα χρήματα και αισθανόταν “ριγμένος”. Ήρθε στον στάβλο να με βρει. Διαφωνήσαμε, ήρθαμε στα χέρια. Κατά τη διάρκεια του καυγά έπεσε νεκρός. Θόλωσα. Όταν κατάλαβα ότι δε ζούσε πανικοβλήθηκα. Πάνω στον πανικό μου αποφάσισα να τον θάψω και να εξαφανίσω τον ίδιο και το αυτοκίνητο». Σε πανικό και φόβο απέδωσε και το γεγονός ότι επί 2,5 χρόνια δεν έλεγε την αλήθεια. Όταν συνελήφθη υποστήριξε στις αρχές: «Τον χαστούκισα με αποτέλεσμα να πέσει. Κατά την πτώση του τραυματίστηκε θανάσιμα χτυπώντας με το κεφάλι σε τσιμεντένια επιφάνεια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments