Ελλάδα

Πάνος Ζάρλας: Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του

Πάνος Ζάρλας: Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του
Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου, αποκάλυψε ότι η τελευταία επιθυμία του νικητή του πρώτου κύκλου του Power of Love θα πραγματοποιηθεί.

Το τελευταίο αντίο στον Πάνο Ζάρλα είπαν φίλοι και συγγενείς στην κηδεία του άτυχου νεαρού που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μυτιλήνη. Tραγική φιγούρα η μητέρα του, Στέλλα Νικολάου, που αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της γιο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία, η μητέρα του νικητή του πρώτου κύκλου του Power of Love, με μήνυμά της στο Facebook, αποκάλυψε πως το ποσό που είχε ζητηθεί από την οικογένεια για το χειρουργείο ενός μικρού κοριτσιού, που ήταν και η τελευταία επιθυμία του Πάνου, έχει υπερκαλυφθεί κι έτσι δε χρειάζονται άλλες καταθέσεις. Αναλυτικά η ανάρτηση της μητέρας του Πάνου Ζάρλα:

«Η ανταπόκριση του κόσμου για την συγκέντρωση χρημάτων ,που θα κάλυπταν τη δαπάνη θεραπείας για το κοριτσάκι από τον Σκόπελο, είναι συγκινητική! Επειδή το ποσό που απαιτείται, έχει ήδη υπερκαλυφθεί, παρακαλούμε να σταματήσουν οι καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό! Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσους ανταποκρίθηκαν με τον τρόπο τους και ευχόμαστε να έχετε όλοι υγεία και οικογενειακή ευτυχία!».

https://www.facebook.com/stella.nikolaou.9/posts/2279140828868006

Πάνος Ζάρλας: Το δημόσιο μήνυμα του πατέρα του

O πατέρας του Πάνου Ζάρλα, Λάζαρος, θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που αγάπησε τον γιο του. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο αυτό τον κόσμο που μας αγκάλιασε και αγαπά τον Πάνο μας. Δε λέω τίποτα γιατί τα είχε πει όλα εκείνος .Σας ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Ζάρλας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments