Μedia

Survivor spoiler (7/6/19): Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία

Survivor spoiler (7/6/19): Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία
Τι λένε τα spoiler για τις 7/6/19 στο Survivor όσον αφορά το ποια ομάδα θα κερδίσει στο αγώνισμα ασυλίας.

Survivor spoiler (7/6/19): Όσο το Survivor πλησιάζει προς τον μεγάλο τελικό του, τόσο αυξάνονται και τα νεύρα ανάμεσα στους παίκτες. Πρωταγωνίστρια στους πιο έντονους διαπληκτισμούς το τελευταία διάστημα είναι η Κατερίνα Δαλάκα. Αρχικά η Ελληνίδα παίκτρια της μαύρης ομάδας είχε έναν τσακωμό με την συμπαίκτρια της Δήμητρα Βαμβακούση, ενώ στο χθεσινό επεισόδιο είχε μια λεκτική αντιπαράθεση με τον Μπόρα από την άσπρη ομάδα.

Με τα νεύρα να κυριαρχούν, ήρθε η στιγμή για το σημερινό αγώνισμα της ασυλίας. Η άσπρη ομάδα ζει ένα όνειρο. Κερδίζει στις δοκιμασίες και ρίχνει τους μαύρους στα… τάρταρα. Πέρα από τη δοκιμασία που είδατε από τον ΣΚΑΪ, υπήρχε και άλλη μία. Ένας διαφορετικό στίβος, ο οποίος στο φινάλε του έκρυβε κάτι σαν μπάσκετ. Πέταγμα της μπάλας με γκελ σε ένα καλάθι. Όποιος βάλει πρώτος τρεις μπάλες, είναι και ο νικητής. Με τον Οκάι να δείχνει πως το έχει.

Οι άσπροι νίκησαν και σε αυτό το αγώνισμα με 10-5. Είχαν μια άνετη επικράτηση δηλαδή, συνεχίζοντας το εκπληκτικό σερί τους. Ουσιαστικά τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν το μομέντουμ ενόψει ασυλίας. Η μαύρη ομάδα έχει δεδομένο εκνευρισμό. Τον έδειξε στο τέλος του αγωνίσματος ο Γιουσούφ. Έγινε έξαλλος μόλις χάνει το τελευταίο ματς από το Οκάι! Πρώτα έριξε ένα βολέ στη μπάλα. Μετά έριξε το περιβραχιόνιό του στο έδαφος. Και στο τέλος τράβηξε μία κλωτσιά σε ένα από τα εμπόδια. Το ίδιο στο οποίο σκόνταψε κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του.

Όπως αναφέρουν τα spoiler, μάλιστα, ο εκνευρισμός αυτός θα βγει προς τα έξω για την μαύρη ομάδα. Ο στίβος μάχης δείχνει να ταιριάζει ακόμα περισσότερο στη λευκή ομάδα, η οποία έχει το μομέντουμ. Άρα είναι πάρα πολύ πιθανό να συνεχίσει το εξαιρετικό σερί της και να κερδίσει την ασυλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments