Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τέλος εποχής – Πότε αποσύρονται Σπανούλης και Πρίντεζης

Ολυμπιακός: Τέλος εποχής – Πότε αποσύρονται Σπανούλης και Πρίντεζης
Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ετοιμάζεται για τη ζωή χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει πολλά τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης στα τρόπαια που κατέληξαν στο Πειραιά έχουν οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης. Οι δυο αρχηγοί της ομάδας δεν περνάνε την πρώτη νιότη τους και είναι λογικό να έχουν την απόσυρση στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Οι Πειραιώτες έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις από τη στιγμή που δεν κατέβηκαν στα play off της Basket League.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, αλλά σίγουρα θα έχει στο ρόστερ του τον Βασίλη Σπανούλη. Ο έμπειρος γκαρντ φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να αγωνιστεί για άλλη μια σεζόν και το καλοκαίρι του 2020 θα βάλει τέλος στην λαμπρή καριέρα του. Φυσικά, δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να παίξει σε άλλη ομάδα και ο Ολυμπιακός θα είναι ο επίλογος της μπασκετικής του ζωής.

Τι ισχύει για τον Γιώργο Πρίντεζη

Το άλλο μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό είναι αυτό του Γιώργου Πρίντεζη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “ΦΩΣ” έμπειρος φόργουορντ είναι ο επόμενος που θα κρεμάσει τα παπούτσια του. Σε αντίθεση με τον Βασίλη Σπανούλη, αυτό θα αργήσει να γίνει. Ο υπαρχηγός της ομάδας του Πειραιά, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, σκέφτεται να αποσυρθεί από τη δράση το 2021. Ο Έλληνας φόργουορντ θα προσφέρει δηλαδή τις υπηρεσίες του για ακόμα δύο αγωνιστικές περιόδους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments