Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος είχε προβλέψει τους τελικούς με τον Προμηθέα (pic)

Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος είχε προβλέψει τους τελικούς με τον Προμηθέα (pic)
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε προβλέψει πριν από έναν χρόνο ότι οι "Πράσινοι" θα παίξουν τελικό με τον Προμηθέα

Ο Προμηθέας έκανε τη τεράστια έκπληξη και προκρίθηκε στους τελικούς του της Basket League. Οι Πατρινοί νίκησαν με 3-2 την ΑΕΚ στη σειρά των ημιτελικών και μάλιστα με μειονέκτημα έδρας και θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Πάτρας έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη επαρχιακή ομάδα, που καταφέρνει να περάσει στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, η ομάδα του Μάκη Γιατρά έγινε η μόλις έκτη, που περνάει σε τελικούς από καταβολής του ΕΣΑΚΕ. Οι προηγούμενες ομάδες, που τα είχαν καταφέρει, ήταν οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Μαρούσι. Μάλιστα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, αποθέωσε τον Προμηθέα για το εξαιρετικό μπάσκετ που παίζει.

Και παράλληλα απηύθυνε το δικό του κάλεσμα στον κόσμο του «Τριφυλλιού» ενόψει των τελικών της Basket League, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να τελειώσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. «Πάμε δυνατά φίλοι του Παναθηναϊκού, σας χρειαζόμαστε τη Δευτέρα. Ο Προμηθέας παίζει εξαιρετικό μπάσκετ. Ας τελειώσουμε την χρονιά, όπως πρέπει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μπορεί κανείς να μην πίστευε ότι ο προμηθέας θα φτάσει στους τελικούς της Basket League, αλλά, πριν από ένα χρόνο, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είχε είχε προβλέψει «τελικό με Προμηθέα». Δείτε την ανάρτηση στο istagram:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments