Αθλητισμός

Ολυμπιακός: To “ΟΚ” του Μαρτίνς για Εντουάρντο και Σάντος

Ολυμπιακός: To “ΟΚ” του Μαρτίνς για Εντουάρντο και Σάντος
Ο Ολυμπιακός προχωράει για την απόκτηση των Εντουάρντο και Σάντος μετά από εισήγηση του Πέδρο Μαρτίντς.

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την μεταγραφική του ενίσχυση. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση στόπερ και κεντρικού χαφ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει τις εισηγήσεις του και αυτές προέρχονται από την Πορτογαλική αγορά. Ωστόσο δεν είναι και τόσο εύκολες περιπτώσεις. Ο εκλεκτός για το κέντρο της άμυνας είναι ο Πάμπλο Σάντος. Ο 26χρονος κοστίζει 6 εκατομμύρια ευρώ με την Μπεσίκτας να έχει ρωτήσει την Μπράγκα για την απόκτηση του.

Όπως γράφει η  Record, ο Ολυμπιακός, ένας ρωσικός σύλλογος και η Μπεσίκτας είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι της μεταγραφής του. Σχετικά με την περίπτωση του Εντουάρντο οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως δυνατό μπάσιμο έχει κάνει και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Παράλληλα οι “ερυθρόλευκοι” εξετάζουν την περίπτωση του Χιλάλ Σουντανί που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα δυο άκρα της επίθεσης, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και στην κορυφή. Ο 32χρονος δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην Αγγλία κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη και στις δυο ομάδες δεν αποκλείεται να παίξει τον ρόλο της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments