Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου θέλει να πείσει τον Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου θέλει να πείσει τον Ελ Καντουρί
Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο ΠΑΟΚ κατάκτησε το νταμπλ και θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι άνθρωποι του “δικεφάλου” θέλουν να μπουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Παράλληλα ο μεγαλύτερος στόχος είναι να διατηρηθούν τα σκήπτρα στην Super League. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχει μια δυνατή ομάδα για τη νέα σεζόν. Αυτό θέλει και ο Ρασβάν Λουτσέσκου που έχει εισηγηθεί την παραμονή του βασικού κορμού.

Ένας από αυτούς είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι ένας από τους ποιοτικότερους που παίζει στον ΠΑΟΚ και τη χώρα μας. Ο Μαροκινός μέσος μπορεί να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του, αλλά το μυαλό του είναι λίγο…αλλού. Μάλιστα, τον Ιανουάριο είχε βρεθεί κοντά στην πόρτα της εξόδου,ωστόσο ο Ρουμάνος ήταν αυτός που κατάφερε να τον πείσει να μη φύγει.

Συνεχίζει το ψηστήρι ο Λουτσέσκου

Ο Ρουμάνος τεχνικός επιχειρεί εκ νέου να κρατήσει στην ομάδα του τον διεθνή άσο, οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και πρόσφατα ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέρριψε πρόταση ύψους 800.000 ευρώ για την παραχώρησή του από τη Σταντάρ Λιέγης.

Αν και ο Ελ Καντουρί δείχνει ενημερωμένος για το έντονο ενδιαφέρον του βελγικού συλλόγου, ο ίδιος φέρεται να έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή του στην Ιταλία και δείχνει να δελεάζεται από την προοπτική της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments