Video

Ματίνα Νικολάου: “Ο Μουτσινάς μου γράφει ακραίους ρόλους” (vid)

Ματίνα Νικολάου: “Ο Μουτσινάς μου γράφει ακραίους ρόλους” (vid)
Η Ματίνα Νικολάου μίλησε στην Φαίη Σκορδά για τη συνεργασία της με το Νίκο Μουτσινά και τον ρόλο της «Βάνιας»

Η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουνίου 2019, στο «Πρωινό» την ηθοποιό Ματίνα Νικολάου, που ως «Βάνια» κλέβει τις εντυπώσεις καθημερινά στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή “Για την Παρέα” και τον ρόλο της «Βάνιας».

«Φοβήθηκα το ζωντανό, αλλά είχα μία ασφάλεια, τον Νίκο. Του είχα τυφλή εμπιστοσύνη. Τα σκετσάκια που κάνω στην εκπομπή είναι δικά μου. Ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχει ιδέα. Συνεννοούμαστε με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής και έτσι, χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία, βγαίνω και κάνω πράγματα. Αυτό δεν το περίμενα ποτέ ότι θα γίνει. Πάντα ήθελα να κάνω την πρόβα μου, ήθελα να έχω τα λόγια μου, ήθελα να ήξερα τις κινήσεις μου. Δηλαδή, αυτό που έχει ένας ηθοποιός για να νιώσει ασφάλεια και να ανέβει στη σκηνή», ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

«Η ιδέα να συμμετέχω στην εκπομπή, ήταν του Νίκου. Δεν ήξερα τι θα έκανα το χειμώνα και του ζήτησα δουλειά. Έχει χρειαστεί να κάνω κι άλλες δουλειές, πέρα από το θέατρο για βιοποριστικούς λόγους. Τα πράγματα στο θέατρο δεν είναι εύκολα», συμπλήρωσε.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον 11χρονο γιο της Παναγιώτη, ενώ μίλησε και για το διαζύγιό της αποκαλύπτοντας πως έχει καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της.

«Έχω έναν γιο, 11 χρονών. Τον Παναγιώτη! Τον έκανα σε πολύ ωραία ηλικία, έχει μεγαλώσει τώρα και είναι όλα καλά. Με βλέπει βέβαια! Έχει δει όλες τις παραστάσεις μου, βλέπει την εκπομπή -Για την παρέα- όποτε μπορεί. Γελάει, με κοροιδεύει και λίγο και μου κάνει πλάκα! Έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση, όσο μεγαλώνει προσπαθώ να του μιλάω ανοιχτά για πιο πολλά θέματα που μπορεί να τον απασχολούν» είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Νικολάου.

Και συμπλήρωσε: «Η αλήθεια είναι ότι λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι, αλλά ζω με τη μητέρα μου και το παιδί, οπότε εκείνη είναι ο ήρωας. Χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσα να τα κάνω όλα αυτά. Έχω χωρίσει, έχουμε μια πολύ ωραία σχέση με τον πρώην άντρα μου. Και εκείνος με τον Παναγιώτη. Δεν ήταν εύκολο, περάσαμε δύσκολα, αλλά όταν δύο άνθρωποι χρειάζεται να είναι μακριά ας είναι για να είναι ευτυχισμένοι! Δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε σε κάποια πράγματα, οι αιτίες χωρισμού οι γνωστές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments