Μedia

Survivor: Οι “καραμπόλες” λόγω Ατζούν και ο ρόλος του Τανιμανίδη

Survivor: Οι “καραμπόλες” λόγω Ατζούν και ο ρόλος του Τανιμανίδη
Στον «αέρα» βρίσκεται το Survivor, τουλάχιστον όσον αφορά την προβολή του στο ΣΚΑΙ, αφού το κανάλι του Φαλήρου δεν θέλει να δεσμευθεί με τον Ατζούν Ιλίτζαλι.

Ο σχεδιασμός του προγράμματος του ΣΚΑΪ για την ερχόμενη σεζόν έχει αρχίσει να μπαίνει στην τελική ευθεία. Κι αυτό θα συμβεί με ή χωρίς τα προγράμματα του Ατζούν Ιλίτζαλι, με τον οποίο δεν έχει επέλθει ακόμη κάποια συμφωνία. O Τούρκος παραγωγός δίνει τα προγράμματα του σε πακέτο. Θεώρησε πως έχει κάνει την υποχώρησή του με το τέλος του Power of Love. Η τελευταία πρόταση του ΣΚΑΪ ήταν για Voice, My style Rocks και Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και το Survivor το 2021! Όχι δηλαδή την επόμενη σεζόν, με τον ίδιο να αρνείται, καθώς έχει ήδη σχέδιο για Survivor All Star.

Ήδη από τον ΣΚΑΪ σταμάτησαν να προβάλλονται τα τρέιλερ για το επόμενο Voice, τα γυρίσματα του οποίου ξεκινούν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Κάτι που αρκετοί ερμηνεύουν ως ένδειξη ρήξης ανάμεσα στις δύο πλευρές. Άλλοι, βέβαια, το θεωρούν απολύτως λογικό, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάποια συμφωνία. Ανεξαρτήτως αυτών, το κανάλι του Φαλήρου δεν φαίνεται να κάνει πίσω όσον αφορά το Survivor. Μάλιστα, σύμφωνα με το «TV Έθνος», το ίδιο φαίνεται πως θέλει και ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Στην τελική ευθεία μπαίνει ο σχεδιασμός του προγράμματος του ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν με ή χωρίς τα talent shows και τα ριάλιτι του Ατζούν Ιλίτζαλι.

Ήδη έχει αποσυρθεί από τον «αέρα» του ΣΚΑΪ το τρέιλερ προς εκδήλωση συμμετοχών για το «The Voice», κάτι που κάποιοι ερμηνεύουν ως ένδειξη ρήξης του Τούρκου παραγωγού με το κανάλι. Άλλοι το θεωρούν απόλυτα λογικό, αφού τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία.

Ανεξαρτήτως αυτών, ο ΣΚΑΪ φαίνεται να μην κάνει πίσω στο θέμα του «Survivor», μη θέλοντας να δεσμευθεί για ακόμη έναν κύκλο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του «TV Εθνος», το ίδιο φαίνεται να επιθυμεί και ο Σάκης Τανιμανίδης. Το plan b λοιπόν σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συνεργασία ΣΚΑΪ – Acun Medya είναι ο Σάκης να παρουσιάσει άλλο πρόγραμμα του σταθμού, με επικρατέστερο το τηλεπαιχνίδι «Boom» που θα προβάλλεται σε ζώνη prime time και όχι σε καθημερινή βάση», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments