Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό είναι το νέο του λογότυπο

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό είναι το νέο του λογότυπο
Νέα εμφάνιση με πληθώρα χρωμάτων - ακόμα και μπλε - για το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε νέο λογότυπο εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Tο νέο λογότυπο «ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία», που σηματοδοτεί την πρόταση του κυβερνώντος κόμματος στον δρόμο προς τις κάλπες, έστειλε πριν από λίγη ώρα η Κουμουνδούρου στους υποψήφιους βουλευτές της.

Η συμπλήρωση της Προοδευτικής Συμμαχίας υπήρχε ήδη από τις 27 Μαΐου κάτω από το έμβλημα του κόμματος, όμως σήμερα έγινε η παρουσίαση του γραφιστικού κομματιού. Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει πάντως το γεγονός ότι, για πρώτη φορά, κόμμα της Αριστεράς χρησιμοποιεί στο λογότυπό του και το μπλε χρώμα.

Το λογότυπο «ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία» αποφασίστηκε στις 12 Μαρτίου 2019, από την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος και αποτελείται από τρίγωνα σε διαφορετικά χρώματα που δημιουργούν τρισδιάστατη αίσθηση, με το πρώτο τρίγωνο να είναι κόκκινο και να φέρει την ονομασία του «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία» και το αρχικό σήμα του.

Δείτε το:

Gepostet von ΣΥ.ΡΙΖ.Α. am Dienstag, 11. Juni 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments