Video

Η Επιστροφή: Απογοήτευση, προβληματισμός και υποψίες (vid)

Η Επιστροφή: Απογοήτευση, προβληματισμός και υποψίες (vid)
Η Επιστροφή: Ο Χάρης και ο Πέτρος "μονοπωλούν" το αποψινό επεισόδιο της σειράς. Τι θα δούμε σήμερα.

Η Επιστροφή έρχεται με νέο συναρπαστικό επεισόδιο, απόψε στις 20:45 στον ΑΝΤ1. Στο αποψινό επεισόδιο, ο Χάρης απογοητευμένος από τα γεγονότα είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την προσπάθειά του και δεν το κρύβει από την οικογένειά του. Ο Παύλος δίνει τελεσίγραφο στην Αθηνά, ενώ ο Πέτρος μετά τη συνάντησή του με τη Βίκυ, πλησιάζει πολύ στη λύση του μυστηρίου των επιθέσεων.

Ο Γιάνναρης προβληματισμένος από τον αναπάντεχο θάνατο της Ευγενίας, προσπαθεί να βρει τα αίτια του δυστυχήματος. Κι όσο η Βίκυ προσπαθεί να κρατηθεί και να μη βουλιάξει στην απελπισία, η Λίλα βρίσκει έναν τρόπο να αναπτερώσει το πεσμένο ηθικό του Χάρη. Ο Πέτρος μοιράζεται με τον Νικήτα και την Έλενα τις υποψίες του για τη Βίκυ κι όλοι μένουν παγωμένοι μπροστά στο ενδεχόμενο ο ένοχος που έψαχναν, να βρισκόταν εξ αρχής μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τους!

Η Επιστροφή: Το trailer του αποψινού επεισοδίου

Η Επιστροφή: Ποιοι ηθοποιοί συμμετέχουν στη σειρά

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Λεωνίδας Κακούρης, Φωτεινή Τσακίρη, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Γιώργος Κοσκορέλλος, Ευγενία Ξυγκόρου, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Μιχάλης Συριόπουλος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Κωνσταντίνος Μάνος, Μαίρη Μαυρομάτη, Κατερίνα Δημητρόγλου, Μαριέλα Δουμπού, Χρήστος Ζαχαριάδης, Αντριάννα Αντρέοβιτς, Χρήστος Αυλωνίτης, Κατερίνα Ταραμπάνκο, Βίκτωρας Πέτσας, Κων/νος Τσακίρογλου, Δημήτρης Φριτζελάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments