Video

Πάνος Ζάρλας: Οι παίκτες του Power of Love τον αποχαιρέτησαν (vids)

Πάνος Ζάρλας: Οι παίκτες του Power of Love τον αποχαιρέτησαν (vids)
Ιδιαίτερα συγκινημένη η Μαρία Μπακοδήμου, αποχαιρέτησε τον Πάνο Ζάρλα στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου Power of Love

Τα γυρίσματα του Power of Love γίνονται αρκετές ημέρες πριν την προβολή τους στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Την ημέρα που έχασε τη ζωή του ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού, Πάνος Ζάρλας, δεν υπήρχε κάποια σχετική δήλωση από τη Μαρία Μπακοδήμου, αλλά μόνο ένα αφιέρωμα που έκανε η παραγωγή στην έναρξη εκείνου του επεισοδίου.

Το επεισόδιο που γυρίστηκε αμέσως μετά τον χαμό του Πάνου Ζάρλα προβλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Ιουνίου 2019. Οι παίκτες του Power of Love μπήκαν στο σπίτι ακούγοντας το τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Μόνο στα όνειρα» και έκαναν όλοι μαζί μία αγκαλιά για τον αδικοχαμένο 28χρονο, τιμώντας έτσι την μνήμη του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πάνος Ζάρλας: Το αντίο της Μαρίας Μπακοδήμου

Στην έναρξη του σημερινού «Power Of Love» η Μαρία Μπακοδήμου αποχαιρέτησε τον Πάνο, εμφανώς συγκινημένη λέγοντας: «Γεια σας, οι παίκτες είναι στο δίπλα σπίτι, ήρθα εδώ για να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που αγαπήσαμε. Φαντάζομαι ξέρετε ότι τα γυρίσματα γίνονται μέρες πριν, σήμερα είναι η επόμενη μέρα του χαμού του Πάνου Ζάρλα.

Τον Πάνο τον αγαπήσαμε μέσα από αυτό το σπίτι, μέσα από αυτό το παιχνίδι που ήταν ο δήμαρχος του, τον ζήσαμε μισό χρόνο μας έδωσε από το φως την καλή του ενέργεια, το χαμόγελο του, τη καλοσύνη του. Είναι ένα παιδί που αγαπήσαμε και μας συγκλόνισε όλους ο χαμός του, το μάθαμε χτες.

Όλοι οι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί του στο Power of Love, όλοι οι φίλοι του, όλοι οι συνεργάτες έχουμε να του πούμε ένα μεγάλο αντίο και δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε κάτι στην οικογένεια του, αν φτάνουν τα θερμά συλλυπητήρια για τη μάνα του και για όλους όσοι τον αγάπησαν. Αντίο, Πάνο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments