Video

Viral: Έτσι θα τρώμε με άνεση πίτσα στο κρεβάτι μας (vid)

Viral: Έτσι θα τρώμε με άνεση πίτσα στο κρεβάτι μας (vid)
Μία πρωτοποριακή καινοτομία από τον Καναδά θα δώσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα και επιτέλους θα μπορούμε να τρώμε χωρίς άγχος μία πίτσα, ενώ είμαστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μας.

Η καναδική πιτσαρία Boston Pizza συνεργάστηκε με τη διαφημιστική εταιρεία John St. για να σχεδιάσουν κάτι το οποίο, συνειδητά ή ασυνείδητα, περιμέναμε εδώ και καιρό: ένα κουτί πίτσας το οποίο μετατρέπεται σε δίσκο-τραπεζάκι και μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε την αγαπημένη μας πίτσα, ξαπλωμένοι στο κρεβάτι!

Για μήνες εξέλισσαν το επιθυμητό τέλειο σχέδιο και, επί τέλους, η πρωτοποριακή καινοτομία είναι έτοιμη. Στο επάνω και κάτω μέρος του κουτιού έχουν προστεθεί δύο επιπλέον χαρτόνια, τα οποία ο χρήστης μπορεί να διπλώσει και να τα τοποθετήσει στις κατάλληλες υποδοχές για να σχηματίσει τα πόδια του δίσκου-«επικρεβάτιου» τραπεζιού.

Επιπλέον, δυο υποστηρικτικές λωρίδες χαρτονιού «κλειδώνουν» σε εξοχές – σε σχήμα μικροσκοπικών κομματιών πίτσας – που βρίσκονται στο εσωτερικό του κουτιού, ώστε το ανοιγμένο κουτί να είναι ένα σταθερό ορθογώνιο παραλληλόγραμμο (και να μη διπλώνει το τραπεζάκι μας).

Δείτε το σχετικό video

Το κουτί-τραπεζάκι ονομάζεται «BP in Bed» και είναι η ψηφίδα που έλειπε για την πλήρη απόλαυση «τηλεόραση στο κρεβάτι / πίτσα βλέποντας τηλεόραση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments