Καιρός

Αρναούτογλου καιρός: Καύσωνας με μπόρες το τριήμερο

Αρναούτογλου καιρός: Καύσωνας με μπόρες το τριήμερο
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί ότι ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα είναι άστατος.

Άστατος, με καύσωνα και αρκετές μπόρες, θα είναι ο καιρός από αύριο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και για όλο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Σάκη Αρναούτογλου. Αναλυτικότερα, την Παρασκευή το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η ηλιοφάνεια από τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ από τα απόγευμα κυρίως στα ορεινά θα κάνουν την εμφάνισή τους σύννεφα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρεια – βορειοδυτικά έντασης 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα δυτικά της Κρήτης αναμένονται να φτάσουν τα 5 με τα 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου τις πρωινές ώρες. Το μεσημέρι ο υδράργυρος θα “χτυπήσει” κόκκινο θα αγγίξει ακόμα και τους 38 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο αναμένεται ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, με μικρή πιθανότητα βροχών κυρίως στη Θράκη.

Την Κυριακή το σκηνικό του καιρού αλλάζει πλήρως, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος της χώρα θα υπάρχει συννεφιά με μεγάλη πιθανότητα βροχοπτώσεων και τοπικών καταιγίδουν. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα. Άστατος ο καιρός και την ημέρα του Αγίου Πνεύματος, με υψηλές θερμοκρασίες και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments