Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Πέμπτη (13/6/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Πέμπτη (13/6/19)
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (13/6/19).

Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα Πέμπτη (13/6/19). κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). κάρτα ταρώ: ο κόσμος: Η διασκέδαση και το φλερτ είναι πάντα διασκεδαστικοί τρόποι, για να περάσετε το χρόνο σας. Μερικές φορές πρέπει να είσαστε το φως στη ζωή των άλλων…. που εκφράζει τη χαρά και την ευκαιρία να παλέψει κάποιος για την αγάπη, ακόμα και όταν είναι δύσκολο. Σήμερα ο στόχος είναι, να παλέψετε δίκαια και να μην πάρετε τα πάντα σοβαρά ή κατάκαρδα!

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). κάρτα ταρώ: η εγκράτεια: Σήμερα, θα δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον να κάνετε όμορφα πράγματα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να είστε δίπλα τους σε ό,τι σας χρειαστούν. Η φροντίδα σας τόσο απέναντι στις ανάγκες των άλλων όσο και των δικών σας αναγκών, μπορεί να φανεί χωρίς λέξεις, αλλά με μια πρακτική προσέγγιση. Αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε καλά μέσα και έξω είναι αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπο του αγαπημένου σας και σας ευχαριστεί, επειδή το κάνετε με αγάπη.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). κάρτα ταρώ: η κρίση: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, μπορείτε να φαίνεστε περισσότερο χαρισματική και όμορφη. Αυτό που σας κάνει να λάμπετε περισσότερο είναι πώς είστε σε θέση να μετατρέψετε περιστασιακές καταστάσεις ή διάλογους, σε συνεκτικές συνομιλίες που οδηγούν τους άλλους στην ανακάλυψη του εαυτού τους και σε άνοιγμα του μυαλού τους.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). κάρτα ταρώ : τροχός της τύχης: Η προσπάθεια να δημιουργηθεί κάποια τάξη, μπορεί να φαίνεται έντονη σήμερα και όμως μπορείτε να την κάνετε να φαίνεται εύκολη. Ένα ισχυρό αρσενικό μοντέλο, μπορεί να έχει μια θετική επιρροή σήμερα, και να κάνει κάτι που θεωρήσατε ανέφικτο, πιο ρεαλιστικό για να το πετύχετε.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). κάρτα ταρώ: η ιέρεια: Είναι μια μέρα ιδιαίτερη η σημερινή. Υπάρχει σαφήνεια και διαισθητικές στιγμές που θ’ ακούτε με τα μάτια της ψυχής σας και θα κατανοείτε, χρησιμοποιώντας το μυαλό σας. Μια κατάσταση ή ένα έργο που κάποτε φαινόταν άβολο για να το αναλάβετε, μπορεί να αποκαλυφθεί, ότι είναι ο σκοπός της ζωής σας, αυτή τη στιγμή.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). κάρτα ταρώ: η δύναμη: Ένα δώρο ή κάτι πολύτιμο που θέλατε, μπορεί να έρθει στο δρόμο σας σήμερα και μπορεί να είναι πολύ ελκυστικό, για να χάσετε την ευκαιρία. Αυτό είναι ένα μήνυμα, πως οι ιδέες και οι επιθυμίες σας αρχίζουν να εκδηλώνονται με θετικό τρόπο. Συνεχίστε να εστιάζετε στις επιθυμίες σας, γιατί θα έρθουν ακόμη περισσότερα.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα: Η επιθυμία σας για έρωτα και χαρά, είναι προσωπική. Και όταν δεν μπορείτε να την έχετε από τους άλλους, δώστε την στον εαυτό σας. Σήμερα η μέρα προδιαθέτει, να μεταχειριστείτε τον εαυτό σας σαν βασιλιά. Δώστε στον εαυτό σας την αγάπη που του αξίζει, χωρίς άδεια από κανέναν.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). κάρτα ταρώ: 7 των πεντάκτινων: Όταν νιώθετε κάτι ή υποψιάζεστε κάτι, μην αμφιβάλλετε. Αντ’ αυτού, εμπιστευθείτε τα ένστικτά σας και μείνετε σε επιφυλακή, μέχρι να σιγουρευτείτε. Σήμερα, αποφύγετε τους κουτσομπολιά ή τους ανθρώπους που γνωρίζετε ότι έχουν μαχαιρώσει πισώπλατα τους άλλους, για προσωπικό όφελος. Διευκολύνετε τη διαύγεια ή τη διαμάχη, ακόμη και αν σημαίνει ότι υποστηρίζετε την άποψή σας, μόνοι σας.

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). κάρτα ταρώ : 2 των πεντάκτινων: Οι φίλοι και οι εραστές, συχνά ενεργούν με αθέμιτους τρόπους και μπορούν να βλάψουν την καρδιά σας. Μια ερωτική σχέση, που μπορεί να ήταν μετέωρη, μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο, και να φέρει μια νέα ευκαιρία… για να πυροδοτήσει αυτό, που ήταν πάντα εκεί.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). κάρτα ταρώ: ο πύργος: Ο έρωτας για σας, μπορεί να είναι η δουλειά σας. Αλλά σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε και να χαλαρώσετε με όλα όσα έχετε φτιάξει είτε στο σπίτι, στην εργασία. Ή στην ολοκλήρωση ενός έργου, που είναι σημαντικό για σας και την οικογένειά σας.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). κάρτα ταρώ : άσος των πεντάκτινων: Η σημερινή Αφροδίτη στους Διδύμους, μπορεί να προκαλέσει την επιθυμία σας, να δοκιμάσετε κάτι νέο και διασκεδαστικό με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Οι εργασιακές εντάσεις που σχετίζονται με θέματα που μπορούν να οργανωθούν στο σπίτι, θα παραμεριστούν για λίγο. Μείνετε παρόντες με όλο σας το είναι και θυμηθείτε ότι έχετε τόσα πολλά για τα οποία πρέπει να είστε ευγνώμονες…. και η οικογένειά σας είναι ο τομέας όπου υπερέχετε.

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). κάρτα ταρώ: 2 των κυπέλλων: Μερικές φορές πρέπει να θέσετε όρια και να ενημερώσετε τους γύρω σας, ότι έχετε κι εσείς προσδοκίες που όταν δεν εκπληρώνονται, απογοητεύεστε. Δεν θα εκπληρώσουν τις προσδοκίες σας όλοι, καθώς δεν θα το συζητήσετε πιθανότατα. Αλλά αφήστε τους άλλους, να γνωρίζουν ότι τους έχετε ανοίξει τουλάχιστον την πόρτα για αμοιβαίο σεβασμό και διαφάνεια, ιδιαίτερα εκείνους, με τους οποίους θέλετε να χτίσετε σχέσεις εμπιστοσύνης.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments