Πολιτική

Εκλογές 2019: Υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ ο Στάθης Παναγούλης

Εκλογές 2019: Υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ ο Στάθης Παναγούλης
Το ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο του για την Β' Πειραιά με τη συμμετοχή του Στάθη Παναγούλη.

Ο Στάθης Παναγούλης είναι ένα από τα ιστορικότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Το 1977 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Β’ Αθήνας και επανεξελέγη το 1981. Και στις δύο αυτές εκλογικές αναμετρήσεις κατατάχθηκε δεύτερος ανάμεσα στους συνυποψηφίους του, πίσω από τον Απόστολο Κακλαμάνη. Μετείχε στην πρώτη κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου το 1981 ως Υφυπουργός Εσωτερικών, θέση που κράτησε ως τις 31 Αυγούστου 1982, ενώ στις 8 Σεπτεμβρίου 1982 διαγράφηκε από το κόμμα και παρέμεινε ανεξάρτητος βουλευτής.

Στις εκλογές του Μαΐου 2012 ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Αθήνας οπότε και απέτυχε και πάλι να εκλεγεί, ενώ στις εκλογές του Ιουνίου που ακολούθησαν με την διαδικασία της λίστας, τοποθετημένος και πάλι στην 10η θέση του ψηφοδελτίου του κόμματος στην Β’ Αθήνας, κατάφερε να εκλεγεί καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε 13 έδρες στην συγκεκριμένη περιφέρεια αντί των 9 της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης. Στις 19 Νοεμβρίου 2015 διαγράφηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή απείχε από κρίσιμη ψηφοφορία.

Ο Στάθης Παναγούλης συμπεριελήφθη τελικά στο ψηφοδέλτιο της Β’ Πειραιά του ΚΙΝΑΛ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Ψηφοδελτίων υποψήφιοι στη Β’ Πειραιά είναι οι:

ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΖΑΡΝΑΒΕΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΥ ΝΑΝΣΥ

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΜΑΛΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΟΡΦΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΟΛΥΖΟΥ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Επίσης ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο στη Δυτική Αττική. Συμμμετέχουν οι:

ΑΚΑΜΙΟΤΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΜΗΝΑΣ

ΛΙΟΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΟΥΣΤΑΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments