Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έχει στο… περίμενε τον ΛεΝτέι

Ολυμπιακός: Έχει στο… περίμενε τον ΛεΝτέι
Ο Ολυμπιακός κρατάει στάση αναμονής στο θέμα παραμονής του Ζακ ΛεΝτέι, με τον ίδιο να κοιτάζει την αγορά.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό του για την επόμενη αγωνιστικό περίοδο, τη στιγμή που βρίσκεται ακόμα σε αναμονή για το που θα παίξει. Ωστόσο, η διοίκηση και ο Ντέιβιντ Μπλατ επιθυμούν να κλείσει το συντομότερο δυνατό το ρόστερ της ομάδας. Γι’ αυτό και ήδη έχουν βρει κάποιες λύσεις παικτών για να ενισχύσουν την ομάδα και να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή. Μια από αυτές είναι ο Τζέρεμι Έβανς, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Νταρουσάφακα.

Η περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ ενδέχεται να παίξει ρόλο και στο μέλλον του Ζακ ΛεΝτέι στους «ερυθρόλευκους». Τουλάχιστον αυτό αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «gazzetta.gr». Σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο, ο ΛεΝτέι ναι μεν έχει συμβόλαιο για την ερχόμενη σεζόν, αλλά υπάρχει η δυνατότητα αποδέσμευσης του με την καταβολή μια μικρής αποζημίωσης μέχρι τις 10 Ιουλίου. Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι μέλλει γενέσθαι με τον 25χρονο παίκτη.

Ουσιαστικά, η περίπτωση του θα εξαρτηθεί από την κατάληξη εκείνης του Έβανς. Παράλληλα, η πλευρά του ΛεΝτέι έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει την αγορά, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός τον αφήσει ελεύθερο. Ήδη, μάλιστα έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες μεταξύ των οποίων και κάποιες της Euroleague.

«Ο Ζακ ΛεΝτέι δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, ωστόσο έχει προβλεφθεί ένα μικρό πέναλτι, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός θελήσει να διακόψει τη συνεργασία μαζί του. Με απλά λόγια οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να… σπάσουν το συμβόλαιο αρκεί να δώσουν ένα μικρό ποσό. Αυτό μπορεί να γίνει μέχρι τις 10 Ιουλίου, σε διαφορετική περίπτωση αυτομάτως θα ενεργοποιηθεί ο δεύτερος χρόνος συμφωνίας.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα συνεχίσει ο ΛεΝτέι στην ομάδα. Λογικά η περίπτωση του εξαρτάται αρκετά από την υπόθεση του Τζέρεμι Έβανς. Η πλευρά του ΛεΝτέι όπως είναι απολύτως λογικό, ψάχνει την αγορά (έχει ενημερώσει σχετικά τους Πειραιώτες) σε περίπτωση που «ελευθερωθεί» από τον Ολυμπιακό. Σε καμία περίπτωση δε θέλει να βρεθεί τελευταία στιγμή free agent και έτσι έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες μεταξύ των οποίων και κάποιες της Euroleague», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments