Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: Έδιωξε συνεργάτη από το γραφείο του επειδή τον έπιασε βήχας (vid)

Ντόναλντ Τραμπ: Έδιωξε συνεργάτη από το γραφείο του επειδή τον έπιασε βήχας (vid)
Ο Ντόναλντ Τραμπ εξοργίστηκε από το... βήξιμο του προσωπάρχη του, με αποτέλεσμα να τον διώξει από το γραφείο του, εν ώρα συνέντευξης στο ABC.

Ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να επικρατεί απόλυτη ησυχία στον περίγυρό του, κάθε φορά που συνδιαλέγεται με τα media. Ούτε το… παραμικρό ατόπημα δεν μπορεί να λάβει συγχώρεση από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, κάτι που φάνηκε να κατανοεί από πρώτο χέρι ο προσωπάρχης του. Μάλιστα, η κάμερα του ABC “έπιασε” το εν λόγω περιστατικό που οδήγησε τον συνεργάτη του προέδρου εκτός αίθουσας.

Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ παραχωρούσε συνέντευξη στον Τζορτζ Στεφανόπουλος για το ABC, ο προσωπάρχης του έβηξε, με αποτέλεσμα να χαλάσει τον ειρμό του προέδρου και εν συνεπεία την πρότασή του. «Ας ξαναγυρίσουμε αυτό το κομμάτι, βήχει στα μισά της απάντησής μου. Δεν μου αρέσει αυτό», λέει στον δημοσιογράφο ο Τραμπ.

Στη συνέχεια, ο Τραμπ απευθύνθηκε προς τον άνθρωπο που έβηξε, λέγοντάς του το εξής:

“Δεν μου αρέσει αυτό. Δεν μου αρέσει αυτό. Αν πρόκειται να βήξεις σε παρακαλώ φύγε από το δωμάτιο. Απλά δεν μπορείς να βήχεις”. Το βίντεο έχει γίνει viral και πολλοί είναι εκείνοι που “επιτίθενται” στον πρόεδρο των ΗΠΑ για την υπερβολική του αντίδραση απέναντι σε έναν… αθώο βήχα.

Πολλά νεύρα για τον Τραμπ, κακή ημέρα για τον προσωπάρχη του!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments