Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας: Οι Ισπανοί τον στέλνουν στη Μπαρτσελόνα

Κώστας Σλούκας: Οι Ισπανοί τον στέλνουν στη Μπαρτσελόνα
O Κώστας Σλούκας θα είναι, εκτός απροόπτου, παίκτης της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο.

Ο Κώστας Σλούκας αποτελεί το “μήλον της έριδος” για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες υψηλής ταχύτητας. Νωρίτερα, έγινε γνωστό, μέσω τουρκικών δημοσιευμάτων, ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του προσφέρει… λευκή επιταγή για να υπογράψει, καθώς έχασε τον Νάντο Ντε Κολό. Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 29χρονος διεθνής γκαρντ αμφιταλαντεύεται μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα, ωστόσο σύμφωνα με τον Ιγκνάθιο Οχέδα, ξεκάθαροι νικητές θα βγουν οι Καταλανοί.

Ο Οχέδα, σε ανάρτησή του στο Twitter, θεωρεί “κλεισμένο” από την Μπαρτσελόνα τον Σλούκα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε: “Σλούκας και Μπαρτσελόνα! Εκτός αν συμβεί κάποιο απρόοπτο την τελευταία στιγμή, θα φορά την μπλαουγκράνα φανέλα την επόμενη σεζόν”.

“Κώστας Σλούκας στη Μπαρτσελόνα”

https://twitter.com/Ojeda_SB/status/1140983375978782729

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει τον τελευταίο καιρό, η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα που έχει κάνει την καλύτερη, οικονομικά, πρόταση στον Έλληνα γκαρντ. Οι Καταλανοί του προσφέρουν ετήσιο συμβόλαιο ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, την ώρα που η Φενέρμπαχτσε φέρεται να του δίνει λίγο λιγότερα χρήματα για να ανανεώσει τη συμφωνία του (1.8 εκατ. ευρώ). Το “τιτίβισμα” του Οχέδα έρχεται να προστεθεί στο “γαϊτανάκι” φημών και πληροφοριών σχετικά με το όνομα του Σλούκα, το οποίο προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μένει να φανεί εάν η πληροφόρηση του Ισπανού ρεπόρτερ είναι σωστή, ή τελικά υπάρξει κάποια ανατροπή, η οποία θα οδηγήσει τον Σλούκα στη Μόσχα, στον Πειραιά, στην Αθήνα, είτε… ξανά πίσω στην Πόλη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments