Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Επιμένει για Σεμέδο

Ολυμπιακός: Επιμένει για Σεμέδο
Ο Ολυμπιακός θέλει να φέρει στην Ελλάδα τον Ρούμπεν Σεμέδο και δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αγωνίζεται στη Βιγιαρεάλ και βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού που ψάχνεται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Η πρώτη πρόταση των ερυθρόλευκων για την απόκτησή του έπεσε στο κενό, με τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα της πατρίδας του, αλλά σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός επανέρχεται δυναμικά με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Οι Πειραιώτες βλέπουν τις Πόρτο και Μπενφίκα να αποσύρονται από την διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή. Αυτό συνέβη μιας και η Σπόρτινγκ στην οποία άνηκε πριν πάει στην Ισπανία, έχει βάλει ρήτρα αντιπαλότητας η οποία προβλέπει την καταβολή 20 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που ο Σεμέδο πάρει μεταγραφή σε κάποια από τις δύο προαναφερθείσες ομάδες.

Σύμφωνα με το «Φώς των Σπορ», η υπόθεση αναμένεται να έχει τελειώσει μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, είτε θετικά είτε αρνητικά. Οι Πειραιώτες παλεύουν για το δανεισμό του παίκτη, επιχειρώντας να πείσουν τη Βιγιαρεάλ, αφού ο Μαρτίνς έχει μιλήσει με τον παίκτη και γνωρίζει, ότι διάκειται θετικά να συνεχίσει στην Ελλάδα την καριέρα του.

Ο ανταγωνισμός είναι σημαντικός, βέβαια, αφού υπάρχουν και ομάδες σαν τη Λα Κορούνια ή τη Ρίο Άβε, αλλά στον Ολυμπιακό είναι έτοιμοι να… δώσουν ρέστα για τον Σεμέδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments