Βιβλίο

Στα σκαριά νέο μυθιστόρημα «Hunger Games»

Στα σκαριά νέο μυθιστόρημα «Hunger Games»
Τα μυθιστορήματα "Hunger Games", που διαδραματίζονται στο φαντασιακό σύμπαν και απευθύνονται σε ένα νεανικό εφηβικό κοινό, έχουν ήδη πωληθεί σε 100 και πλέον εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Τον Μάιο του 2020 αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο μυθιστόρημα της δυστοπικής σειράς φαντασίας «Hunger Games«, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εκδοτικός του οίκος, το οποίο κατά τα φαινόμενα θα διασκευαστεί για μια ακόμη φορά στον κινηματογράφο. Η δράση του προσεχούς βιβλίου της Σούζαν Κόλινς θα τοποθετείται δεκαετίες πριν από την επιτυχημένη τριλογία που οδήγησε σε μια από τις πιο κερδοφόρες σειρές του Χόλιγουντ στην οποία πρωταγωνιστεί κυρίως η Τζένιφερ Λόρενς.

«Hunger Games»: Τα μυθιστορήματα απευθύνονται σε νεανικό κοινό

Τα μυθιστορήματα «Hunger Games», που διαδραματίζονται στο φαντασιακό σύμπαν και απευθύνονται σε ένα νεανικό εφηβικό κοινό, έχουν ήδη πωληθεί σε 100 και πλέον εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Αφηγούνται την ιστορία της νεαρής Κάτνις ‘Εβερντιν, που εξαναγκάζεται από το ολοκληρωτικό καθεστώς του φαντασιακού κόσμου του Πάνεμ να λάβει μέρος σε μάχες μέχρι θανάτου κατά τη διάρκεια παιχνιδιών τσίρκου που θυμίζουν ορισμένα τηλεριάλιτι.

Το νέο βιβλίο, το οποίο δεν έχει ακόμη τίτλο, αφιερώνεται στην περίοδο των «Σκοτεινών  Ημερών», 64 χρόνια πριν από την τριλογία, σε μια στιγμή όπου  η χώρα Πάνεμ «προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της» έπειτα από έναν καταστροφικό πόλεμο, εξηγεί η Σούζαν Κόλινς, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκδοτικός οίκος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play