Ελλάδα

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Σήμερα στον ανακριτή ο 31χρονος δράστης

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Σήμερα στον ανακριτή ο 31χρονος δράστης
Έγκλημα στην Καλαμαριά: Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 31χρονος ψυκτικός, ο οποίος σκότωσε με σφυρί μια 63χρονη γυναίκα.

Συγκλονισμένη παρακολουθεί εδώ και λίγες ημέρες ολόκληρη η χώρα το έγκλημα στην Καλαμαριά. Εκεί όπου την περασμένη Τετάρτη (12/6) ένας 31χρονος ψυκτικός δολοφόνησε μια 63χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της. Ο ψυκτικός συνελήφθη από τις Αρχές και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, η οποία του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και ακολούθως τον παρέπεμψε στην Δ΄τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Ο 31χρονος ψυκτικός θα οδηγηθεί σήμερα στην ανακρίτρια για να απολογηθεί για το έγκλημα του.

Στο κρατητήριο ο 31χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη, ενώ φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως καταλαβαίνει σταδιακά το μέγεθος του σφάλματός του. «Είμαι συντετριμμένος. Κατανοώ σταδιακά το μέγεθος του σφάλματος. Αντέδρασα υπερβολικά σε μία κακιά στιγμή και αφαίρεσα παράλογα μία ζωή καταστρέφοντας σε λίγα δευτερόλεπτα και τη δική μου ζωή», φέρεται να δήλωσε από τα κρατητήρια ο 31χρονος ψυκτικός, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1. «Δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα κάνω όμως ότι μπορώ να απαλύνω τον πόνο που προκάλεσα στους οικείους του θύματος αλλά και στα δικά μου αγαπημένα πρόσωπα», συνέχισε.

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Αυτός είναι ο λόγος που ο ψυκτικός χτύπησε μέχρι θανάτου την 63χρονη γυναίκα

Ο κατηγορούμενος, αφού αρχικά παραδέχθηκε το έγκλημα του, ξεκίνησε να περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τις σκηνές βίας που ακολούθησαν μεταξύ εκείνου και της 63χρονης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το thesstoday.gr o 31χρονος ψυκτικός φέρεται να υποστήριξε πως όλα έγιναν για ένα μερεμέτι επιπλέον που του ζήτησε τη 63χρονη. Όπως ισχυρίζεται, ενώ έκανε τη συντήρηση στο κλιματιστικό, το θύμα του ζήτησε να συνδέσει και τον σπιράλ αγωγό της αποχέτευσης. Εκείνος αρνήθηκε, λέγοντας της ότι ήταν αδύνατο να κάνει αυτό που του ζητούσε εκείνη την ώρα γιατί είχε κι άλλα ραντεβού. Της είπε, μάλιστα, να τηλεφωνήσει στην εταιρία, για να κλείσει νέο ραντεβού.

Όπως είπε ο 31χρονος, η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να τον πιέζει να κάνει τη σύνδεση εκείνη τη στιγμή με αποτέλεσμα οι δύο τους να λογομαχήσουν έντονα. Ακόμα, όπως ισχυρίζεται, όταν πήγε να φύγει, τα βαριά λόγια συνόδευσαν σπρωξίματα και χτυπήματα από τη μεριά της γυναίκας, ενώ ο ίδιος, εν βρασμώ ψυχής όπως λέει, χτύπησε τη γυναίκα με το σφυρί που κρατούσε στο χέρι του, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει πόσα χτυπήματα κατάφερε εναντίον της ώστε να προέλθει ο θάνατός της.

Αρκετά τα αναπάντητα ερωτήματα

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί πολλά ερωτήματα στις Αρχές είναι το γεγονός ότι δράστης του εγκλήματος στην Καλαμαριά χτύπησε τόσες φορές την 63χρονη. Εκτός αυτού εντύπωση προκαλεί και η συμπεριφορά του 31χρονου μετά το έγκλημα. Συγκεκριμένα, πήγε στο μπάνιο, έπλυνε τα χέρια του και έφυγε από το σπίτι για τα υπόλοιπα ραντεβού του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments