Πολιτική

Εκλογές 2019: Την 1η Ιουλίου το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών

Εκλογές 2019: Την 1η Ιουλίου το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών
Ορίστηκε η ημερομηνία για το debate των πολιτικών αρχηγών ενόψει των εκλογών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου. Σε αυτό θα μετέχουν οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων που μετέχουν τώρα στο κοινοβούλιο.

Εκλογές 2019: Ορίστηκε η ημερομηνία για τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. Στο debate θα μετάσχουν οι πέντε πολιτικοί αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΚΙΝΑΛ, Ένωση Κεντρώων).

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η “Καθημερινή”, στο αίτημα να μετάσχει και η «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου, πρόβαλε ένσταση τόσο η ΝΔ, όσο και το ΚΚΕ, με το επιχείρημα ότι ο κανόνας είναι να μετέχουν στη σχετική τηλεοπτική συζήτηση μόνο τα κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή. Στις ενστάσεις συμφώνησαν στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ και η Ένωση Κεντρώων.

Εκλογές 2019: Το debate θα διεξαχθεί στην ΕΡΤ με συντονίστρια τη δημοσιογράφο Δώρα Αναγνωστοπούλου

Η πρόταση της ΝΔ είναι τη συζήτηση να αναλάβουν οι δημοσιογράφοι Αντώνης Σρόιτερ (Alpha), Νίκος Χατζηνικολάου (Ant1), Έλλη Στάση (Open TV), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ), Μάρα Ζαχαρέα (Star), κάτι που δεν έχει ακόμα συμφωνηθεί ακόμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments